SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Paeria tampoc donarà aquest any la subvenció de 165.000 euros al Lleida Esportiu

La Paeria tramita una modificació pressupostària d’un milió d’euros, que elimina entre altres partides l’ajuda anual al Lleida de 165.000 euros || L’any passat el club ja no la va rebre

Una acció del partit de diumenge entre el Lleida i l’Atlètic Llevant.

Una acció del partit de diumenge entre el Lleida i l’Atlètic Llevant.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip de govern de la Paeria ha tramitat una modificació pressupostària per un valor d’un milió d’euros i, entre els canvis que introdueix, elimina la subvenció anual que percebia el Lleida Esportiu de 165.000 euros, i que ara es destinarà a altres necessitats i serveis. L’any passat el club ja no la va rebre.

El regidor d’Esports Sergio González va confirmar ahir a aquest diari que la subvenció destinada al Lleida Esportiu no s’entregarà mentre existeixi l’embargament. “Tot depèn realment de si ells aixequen el seu deute fiscal. No obstant, queda un fons de reserva perquè, en el cas que s’aixequés l’embargament, el club podria tornar a rebre l’aportació municipal”, va manifestar González, que va dir que desconeix en aquests moments si s’inclourà una partida per a aquest final en els pròxims pressupostos del 2020.

El regidor Sergio González destaca que el deute del club amb Hisenda impedeix donar-li ajuts

Val a recordar que des de l’any passat la Paeria, amb Fèlix Larrosa com a alcalde, no va fer el pagament de la subvenció prevista, atribuint la decisió a l’avís d’embargament de l’Agència Tributària al club. Aquest any ha ocorregut el mateix a l’entendre des del consistori que l’objectiu del conveni que van subscriure Paeria i club no s’havia fet per pagar deutes de tercers. El Lleida, per la seua part, tal com va publicar SEGRE, va negar que aquest fos el motiu i va afirmar no tenir cap coneixement d’embargament.

A més, segons el club, va ser aquest el que va renunciar aquests dos últims anys a firmar el conveni per rebre aquesta subvenció municipal. El Lleida Esportiu, com ha reiterat en diverses ocasions, argumenta la seua negativa que el model de conveni que té la Paeria especifica que es tracta d’una ajuda per a l’esport de base quan, de fet, es tracta de diners que repercuteixen en el pressupost global de l’entitat. Entre els punts del conveni que fan referència al futbol base s’especifica, per exemple, que el Lleida “es compromet a posar en marxa un conveni de col·laboració amb els clubs de futbol que treballen en la base de la ciutat de Lleida, a fi d’aconseguir un planter d’esportistes amb projecció, que nodreixin l’equip filial de l’entitat, per tal de fer de pont entre les categories inferiors del futbol base de la ciutat i el primer equip del Lleida Esportiu Terraferma Club de Futbol”. Una altra de les clàusules del conveni diu que el club ha “de dur a terme una política de promoció popular de l’activitat futbolística, mitjançant la potenciació de partits amb els equips dels barris”.

tracking