SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Felip es perd la temporada i el Lleida el renova un any

Serà operat del lligament creuat anterior dret i el club li busca recanvi

Álex Felip, a la banqueta diumenge quan va anar a animar els seus companys davant de l’Atlètic Llevant.

Álex Felip, a la banqueta diumenge quan va anar a animar els seus companys davant de l’Atlètic Llevant.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va confirmar ahir la greu lesió del centrecampista Álex Felip, que pateix la ruptura del lligament creuat anterior de la cama dreta, de forma que haurà de passar pel quiròfan i el seu període estimat de baixa serà d’entre sis i vuit mesos. D’aquesta manera, el futbolista castellonenc de 27 anys diu adéu a la temporada, però el club va reaccionar immediatament i va anunciar en el mateix comunicat que li renovava el contracte per un any més, és a dir, fins al 30 de juny de 2021. A més, el director esportiu del club, Jordi Esteve, ja treballa en la recerca d’un recanvi de les seues mateixes característiques, encara que primer hauran de remetre un informe mèdic a la Federació Espanyola (RFEF) en el qual s’especifiqui que és una lesió de llarga durada. Una vegada que l’ens federatiu hi doni l’OK, el Lleida disposarà de quinze dies per concretar la nova incorporació.

Álex Felip, que es va lesionar fa dos jornades en els últims minuts del partit que el Lleida va guanyar a Vila-real (1-3), ha viscut una situació curiosa des que va arribar a l’equip a finals de la temporada passada. Amb Juan Carlos Oliva va jugar i a l’arribar la pretemporada Molo, al principi, li va deixar clar que no comptava amb ell, però va deixar un marge de temps per veure si li acabava de convèncer el rendiment del jugador. I així va ser, Álex Felip es va guanyar un lloc a l’equip com va reconèixer el tècnic d’Almeria, que va elogiar l’esforç i la humilitat amb què havia treballat per fer-lo canviar d’opinió. Seu va ser, a més, el gol a l’últim minut que va donar la victòria a l’equip a Olot.

El jugador va mostrar ahir a Twitter les seues sensacions: “Quan pitjor es posen les coses, has d’estar calmat i centrat en el bo que t’espera per venir. Gràcies per totes aquestes mostres d’afecte rebudes. Només queda treballar per tornar més fort del que me’n vaig anar. Moltes gràcies al Lleida Esportiu pel gran gest.” Felip, molt estimat al vestidor, va rebre nombroses mostres d’afecte. El mateix entrenador, Molo, li va enviar un missatge a través de Twitter: “Ens has ajudat molt des de dins i ens continuaràs ajudant molt des de fora amb la teua força. Ànims i endavant. Esperem que tornis aviat.”

tracking