SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“L'equip està en contínua evolució”

La plantilla afirma que el liderat és un “premi a l’esforç”

Onze inicial del Lleida de diumenge passat contra l’At. Llevant.

Onze inicial del Lleida de diumenge passat contra l’At. Llevant.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida posa molt bona nota al començament de temporada que està fent l’equip, que l’ha portat fins al liderat. Destaquen l’esforç que fan des de la pretemporada però també són conscients que queda molta Lliga i no poden confiar-se. “Crec que la nota que es pot posar és alta”, explicava ahir Marc Trilles. “Al principi de temporada sempre ets optimista, però no pensàvem estar tan bé a hores d’ara. Encara que ja sabem per experiència –afegeix– que si no t’espaviles et fan baixar d’allà. Cal seguir així i no descentrar-nos, ja que aquest és el camí correcte”, afirma.

Per la seua part, el davanter Eder Díez valora que el començament de Lliga del Lleida “és espectacular” i afegeix que “el que ens ha portat allà a dalt és l’esforç i el treball diari. No hem abaixat els braços mai i cal seguir en aquesta línia. L’objectiu és ser a dalt i això sempre et dóna un plus per continuar treballant”.

Els jugadors del Lleida volen dedicar la victòria al Rico Pérez al seu company Álex Felip

Els dos jugadors van tenir paraules d’ànim per al seu company Álex Felip, que serà operat del lligament creuat anterior dret, per la qual cosa se li ha acabat la temporada. Trilles explicava que “sóc amic de l’Álex i això és un cop dur per a tothom, sobretot per a ell. Però això ens ha d’unir més en cada partit i, si hi ha un moment de davallada, el nostre reflex ha de ser l’Álex”. En aquest sentit va agrair el gest del club, que l’ha renovat per una temporada més. “Cal agrair al club públicament aquest gest que no tots els clubs tenen. Parla molt bé del club.”

Eder va afegir que “el vestidor ha rebut molt malament aquesta notícia. No vols que a ningú li passi una situació així. Ara estarem amb ell cada dia, donant-li suport en el que faci falta i l’esperem amb els braços oberts”.

Trilles afegia el desig de dedicar-li la victòria al camp de l’Hèrcules. “És un camp complicat i l’alegria més gran per a l’Álex seria guanyar el partit al Rico Pérez.”

tracking