SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Molo considera “necessari” un fitxatge per suplir Felip

El tècnic del Lleida insisteix que s’ha de “disfrutar” del liderat de l’equip

Molo dóna instruccions a l’equip durant el partit de diumenge passat contra l’At. Llevant.

Molo dóna instruccions a l’equip durant el partit de diumenge passat contra l’At. Llevant.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manuel Jesús Casas Molo, entrenador del Lleida, considera necessari incorporar un fitxatge per suplir la baixa per lesió de llarga durada d’Álex Felip, encara que admet que no serà fàcil trobar el futbolista adequat. “Crec que és necessari, sempre que el mercat permeti fitxar algú que ens millori i sempre que els recursos del club ho permetin”, va explicar ahir, a la compareixença prèvia al partit de diumenge al camp de l’Hèrcules. Molo entén que “tenim una plantilla curta” i que “ja que ara no està el mercat obert, no és fàcil trobar algú. Hauria de ser algun jugador a qui el seu club el vulgui treure o algú a l’atur, per la qual cosa caldria veure quin ritme té”. També va explicar que, “si al final no ve ningú i ha de pujar més gent del filial, pujaran”.

De cara al partit de diumenge, a més de l’esmentada baixa per lesió de Felip, va admetre que “hi ha un parell de jugadors tocats, però confio que hi puguin arribar”. També va explicar que, encara que l’Hèrcules va tenir un mal inici de Lliga, “ha guanyat tres dels quatre últims partits, per la qual cosa està en el seu millor moment”. Sobre això va insistir que “l’he seguit des que va començar la Lliga i no tinc dubtes que al final de la temporada estarà a dalt” i va valorar que “és un partit típic de play-off”.

Molo també va fer una valoració molt positiva de les deu primeres jornades de Lliga. “L’equip està competint bé i les sensacions que tenim són que estem a prop d’aconseguir el que volem. Li dono un valor grandíssim al que està fent la plantilla”.

D’altra banda, va ratificar les seues paraules de diumenge en el sentit que “s’ha de disfrutar del que està fent l’equip” i va demanar disculpes si algú “s’ha sentit dolgut”. Molo va recordar que “vaig estar aquí quatre anys com a jugador i conec bé el Camp d’Esports. Conec els 500 que anaven al camp quan vaig venir, els de pedra picada, els 5.000 que a l’abril o al maig vénen si l’equip va bé... Cal reflexionar. No som els més rics, no podem fer grans despeses en fitxatges i amb els recursos que tenim cada any tenim una plantilla competitiva. Cal valorar-ho”.

tracking