HOQUEI OK LLIGA

El Llista guanya a Taradell

Tercera victòria a la Lliga per als d’Albert Folguera, que van sentenciar el partit en els últims quatre minuts || Oriol Vives va firmar tres dels gols

Jugadors del Lleida Llista celebren un dels gols, ahir a la pista del Taradell.

Jugadors del Lleida Llista celebren un dels gols, ahir a la pista del Taradell.LLEIDA LLISTA

El Lleida Llista va aconseguir ahir una victòria tan treballada com important, a l’imposar-se per 4-5 a la pista del Taradell, amb la qual cosa firma el tercer triomf de la temporada i el segon fora de casa. L’equip lleidatà va haver de remuntar un 2-1 a la segona part i va sentenciar la victòria amb dos gols als últims quatre minuts. Oriol Vives va firmar tres dels gols de l’equip lleidatà.

Albert Folguera havia advertit que no seria una pista fàcil i no ho va ser. El Llista va haver de patir fins a l’últim segon per sumar tres valuosíssims punts, que permeten a l’equip mirar cap a dalt a la classificació.

Oriol Vives va tardar només dos minuts per posar el 0-1 al marcador, la qual cosa donava tranquil·litat als lleidatans. No va trobar el Llista un segon tant que li permetés distanciar-se al marcador i qui sí que ho va fer va ser l’equip local, que va posar l’1-1 a l’últim minut de la primera part.

Tot just començar la segona meitat va arribar el 2-1, però el Llista va tornar a equilibrar el marcador tan sols tres minuts més tard, amb el 2-2, firmat de nou per Oriol Vives. Andreu Tomàs va tornar a donar avantatge als lleidatans amb el 2-3 (33’), però de nou va empatar el Taradell gràcies a un llançament de penal (3-3, 36).

A falta de cinc minuts per al final podia passar de tot. Però aquesta vegada la fortuna va somriure al Llista. Marc Palazón va marcar el 3-4 i, amb el Taradell llançat a buscar l’empat, Oriol Vives va fer el 3-5 a falta de pocs segons. Encara va tenir temps el Taradell per marcar el 4-5, però el Llista va assegurar un gran triomf.