HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana cau a casa

L’equip del Pla d’Urgell encaixa davant del Telecable la segona derrota de la Lliga || Perden per un penal molt protestat, assenyalat a dos minuts del final

Cata Flores, en una acció del partit d’ahir davant del Telecable.

Cata Flores, en una acció del partit d’ahir davant del Telecable.ALEX LIAÑEZ

El Vila-sana va encaixar ahir davant del Telecable asturià la segona derrota de la temporada (1-2), en un partit en el qual les del Pla d’Urgell van marcar primer i que es va decantar del costat visitant per un penal molt protestat, que l’àrbitre va assenyalar a falta de dos minuts per al final. El Vila-sana va sortir molt concentrat davant d’un rival que arribava tercer a la classificació. Victoria Porta va marcar l’1-0 als quatre minuts i l’equip va dominar la primera meitat, en la qual va fallar diverses ocasions clares de gol. La segona part va mantenir la mateixa tònica, però no arribava el gol de la tranquil·litat i, en canvi, el Telecable sí que va encertar amb l’1-1 en el minut 39. El matx semblava encaminar-se cap a l’empat, però l’àrbitre, molt protestat, va assenyalar un penal molt rigorós a falta de dos minuts que va suposar l’1-2. Jordi Capdevila va lamentar aquesta acció: “És molt rigorós i si xiula aquest, també n’hi ha hagut d’altres així. Malgrat el resultat, hi ha hagut coses molt positives.”

alpicat

El Lleida.net Alpicat va sumar ahir la segona victòria en tres jornades al superar el Tordera, que arribava al partit amb la mateixa puntuació que els lleidatans, per 9-3. Els de Xavi Roy van ser superiors al seu rival en tot moment, però no va ser fins als últims compassos del partit que van aconseguir reflectir-ho al marcador.