SEGRE

DEPORTES_LUNES

Molo: «Estem en clara línia ascendent i ens consolidem en el liderat»

El tècnic valora com a bo l’empat davant d’“un molt bon Hèrcules”

Joan Oriol es disposa a llançar un obús en una acció del partit.

Joan Oriol es disposa a llançar un obús en una acció del partit.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molo va assegurar després del partit que “empatar aquí, en aquest camp, davant d’aquesta afició i aquest equip sempre és positiu. No obstant –va dir–, també he de reconèixer que tal com han anat les coses hauríem pogut guanyar en el temps afegit amb les ocasions de Liberto i Alpha, però Falcón ha demostrat que és un dels millors porters de la categoria”.

Així valorava el tècnic del Lleida l’empat dels seus jugadors al Rico Pérez alacantí, que permet al Lleida mantenir-se en el liderat i sumar ja nou jornades consecutives sense conèixer la derrota. “Això significa que estem fent les coses bé i que seguim en aquesta línia de millora i creixement que ens hem proposat”, va assegurar el tècnic. Molo va continuar defensant la idea d’anar pas a pas i no repicar campanes massa aviat: “Del que estic més satisfet és del treball, esforç i sacrifici de tots els jugadors i aquesta és la línia a seguir. Al final, veurem si es compleixen els objectius marcats.”

El tècnic lleidatà es va mostrar també satisfet pel fet que Raúl González aconseguís trencar la seua sequera golejadora, “i més en un camp tan especial per a ell com aquest”. Sobre la seua lesió, va assenyalar: “Crec que no és res important, simplement ha notat unes molèsties i ha demanat el canvi. Es tracta només d’una sobrecàrrega muscular.” Sobre l’Hèrcules, va afegir que “té una de les millors plantilles del campionat”. “Encara que va tenir un mal començament, s’ha anat recuperant a poc a poc, i al final serà un dels equips que estaran a dalt”, va concloure Molo.

«Estem en clara línia ascendent i ens consolidem en el liderat»Jesús Muñoz:“El Lleida ha evidenciat per què és el líder” El tècnic de l’Hèrcules va donar per bo l’empat davant del Lleida al Rico Pérez perquè “el Lleida és un gran equip”. “Ha justificat per què és el líder de la categoria i ens ha creat molts problemes, sobretot en el primer temps.” Muñoz va afegir que, “al segon, ens hem encoratjat i hem arribat amb més claredat a l’àrea fins a aconseguir l’empat”. “A partir d’allà –va dir–, hauria pogut passar qualsevol cosa, encara que reconec que Falcón ha estat impressionant amb les dos parades al temps afegit”. “Marxo content malgrat tot”, va concloure el tècnic herculà.

tracking