SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Cervera prepara la gran festa

L’homenatge a Marc i Àlex Márquez pel doble títol Mundial coincidirà dissabte amb la festa del 25è aniversari dels Diables de Cervera, Carranquers || Els actes començaran a les 19.00 hores

Seguidors d’Àlex van celebrar el títol diumenge a Cervera.

Seguidors d’Àlex van celebrar el títol diumenge a Cervera.TEAM ESTRELLA GALICIA 0,0

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de la Segarra ja es prepara per a la gran festa de dissabte d’homenatge als seus dos campions del món, Marc i Àlex Márquez, que han fet doblet com el 2014. Els actes començaran a les 19.00 i en aquesta ocasió coincidirà amb el Correfocs que tanca el vint-i-cinquè aniversari dels Diables de Cervera, Carranquers. El president dels Diables, Jordi Calafell, va dir que “és una llàstima que hagin coincidit les dos celebracions, però la nostra era una data que ja teníem anunciada amb molts mesos d’antelació”.

Els detalls de la festa dels germans Márquez encara estan pendents d’ultimar, a l’espera que avui dimarts arribin els pilots a la capital de la Segarra, però segons van explicar ahir membres del Fan Club, la celebració seguirà el patró de les últimes edicions amb un recorregut d’uns 250 metres per la zona comercial des de la plaça Universitat, la plaça Sant Miquel, carrer i plaça de Santa Anna, rambla Lluís Sanpere i amb arribada a la plaça Pius XII, on es portarà a terme el reconeixement dels aficionats al que serà el vuitè mundial de Marc (2010, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2018 i 2019) i el segon d’Àlex (2014 i 2019).

Una de les novetats és que la recepció a la Paeria tindrà lloc per primera vegada divendres

Segons va explicar ahir l’alcalde, Ramon Augé, “si no hi ha un canvi d’última hora, la recepció a la Paeria es farà per primera vegada divendres, a les 19.00 hores”. Les anteriors ocasions la recepció es feia el mateix dissabte al matí. Segons Augé, s’ha decidit passar-la a divendres per qüestions d’organització de l’equip de Marc i Àlex i del club de fans, perquè disposin de més temps per preparar la festa de dissabte.

Per la seua banda, el Fan Club col·locarà al llarg d’aquests dies les pancartes de celebració als balcons i la Paeria ultima els vinils de benvinguda que tradicionalment s’instal·len als accessos a la ciutat per felicitar els campions.

Augé va explicar que el dispositiu de seguretat per a la celebració “serà molt similar al de la festa de l’Aquelarre, amb policia local, mossos d’esquadra i efectius de seguretat privada repartits per tot l’itinerari”. A més s’instal·laran tanques protectores al pas de la comitiva. Pel que fa a la instal·lació dels escenaris i pantalles gegants per seguir l’acte a la plaça Pius XII, se n’ocupa l’equip de Marc i Àlex Márquez. Augé va explicar també que aquest any s’espera més nombre de participants en la festa perquè coincideix la celebració dels dos títols, com ja va passar el 2014, “que va ser una de les festes més multitudinàries”.

Un mentalista demostra la connexió entre els dos campions

El mentalista Javier Luxor ha demostrat la connexió que hi ha entre els dos campions del món. Aquest vincle especial es demostra en un vídeo amb el qual la firma lleidatana Rodi Motor Services ha presentat la seua nova plataforma e-commerce, que connecta amb l’usuari i li ofereix la possibilitat de comprar en línia el manteniment del vehicle. 

D’altra banda, Àlex va ratificar al programa El larguero, de la Cadena SER, que malgrat aconseguir el títol la temporada vinent tornarà a competir a Moto2, tal com va revelar l’equip fa unes setmanes.

Seguidors d’Àlex van celebrar el títol diumenge a Cervera.

Seguidors d’Àlex van celebrar el títol diumenge a Cervera.TEAM ESTRELLA GALICIA 0,0

Seguidors d’Àlex van celebrar el títol diumenge a Cervera.

Seguidors d’Àlex van celebrar el títol diumenge a Cervera.TEAM ESTRELLA GALICIA 0,0

tracking