SEGRE

ESCACS COMPETICIÓ

El Mollerussa es proclama campió de Catalunya sub-8

L’equip format per Oriol Roure, Jofre Dea i Gerard Piñol venç a Lloret

Aquests són els tres integrants de l’equip del Club Escacs Mollerussa que ha guanyat el Català sub-8.

Aquests són els tres integrants de l’equip del Club Escacs Mollerussa que ha guanyat el Català sub-8.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Escacs Mollerussa s’ha proclamat Campió de Catalunya d’Escacs per equips, en la categoria sub-8. L’equip, format per Oriol Roure, Jofre Dea i Gerard Piñol, ha estat el millor al Campionat de Catalunya per equips d’edats, que s’ha disputat a Lloret de Mar. El club de la capital del Pla d’Urgell està fent un bon treball a la base, en la qual compta amb nou jugadors de categoria sub-8, set a sub-10, quatre a sub-12 i sis en la categoria sub-14.

Per aconseguir el títol, l’equip del Pla s’ha enfrontat a la Paretana, Gramenet, Granollers-Canovelles, Montornés, Joviat i Montmeló, davant dels quals va firmar cinc victòries i unes taules. Aquests resultats els van permetre sumar 15 punts, que els van situar a dalt de tot del podi. El segon lloc va ser per a l’equip de Montornés, que va acabar el torneig també amb cinc victòries, però amb una derrota, fet que els va suposar sumar 14 punts. El tercer lloc va ser per a Montmeló, que va firmar tres triomfs, dos taules i una derrota, per a un total d’11 punts en la classificació final.

A més del títol per equips, un dels tres integrants, Jofre Dea, s’ha emportat el premi individual a l’haver guanyat les seues sis partides.

El Club Escacs Mollerussa també ha participat en el Campionat de Catalunya en la categoria sub-10, en la qual també ha fet un bon torneig al classificar-se finalment al novè lloc, d’entre 27 participants. L’equip estava format per Biel Piñol, Pau Torres, Marc Torres i Laia Bosch i van aconseguir la victòria davant de Gerunda, Alt Empordà i Peona i Peó; van firmar taules davant de Cerdanyola i Mollet i només van perdre contra el Sabadell. Aquests resultats els van atorgar un total de 13,5 punts.

El títol en aquesta categoria va ser per a Montornés, amb 17,5 punts, després de cinc victòries i una derrota. Segon va ser Colon Sabadell Chessy, també amb 17,5 punts amb quatre victòries, un empat i una derrota i tercer va ser el Cerdanyola, amb 16 punts (4 victòries i 2 taules).

Els altres campions en la resta de categories van ser Llinars en sub-12, Sant Andreu en sub-14, Montornés-Granollers-Canovelles en sub-16 i La Lira en sub-18.

tracking