SEGRE

HÍPICA COMPETICIÓ

Marçal Piró, de Mollerussa, campió juvenil d'Espanya

Muntant Kira HDB va sumar 30 punts

Marçal Piró saluda des de dalt del podi.

Marçal Piró saluda des de dalt del podi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El genet de Mollerussa Marçal Piró Patau, muntant Kira HDB, es va proclamar campió d’Espanya juvenil en concurs complet a la finca Los Arcángeles de Argamasilla de Alba (Ciudad Real).

Piró va dominar la competició des del principi, va ser el millor en les tres proves disputades. Va acabar el concurs amb un total de 30 punts (28.6, 1.4, 0). El zero en la prova d’obstacles en pista va ser el que li va permetre liderar la classificació final del campionat. La plata va ser per a Jacobo Torralbo a cavall de Missouri amb 40.9 totals (36.5, 4.4, 0) després d’una gran remuntada i d’una doma discreta. El bronze va aconseguir retenir-lo per poca distància Pau Català muntant Batec, ja que els seus 8 punts a la pista el van apartar de la plata i va finalitzar amb 41,9 (31.1, 2.8, 8).

El concurs complet o prova dels tres dies és una combinació de tres disciplines eqüestres: doma clàssica, camps a través i salts d’obstacles. Les competicions s’efectuen en aquest ordre i una cada dia (al principi eren tres dies, encara que actualment i depenent de l’esdeveniment, la prova de doma es realitza en dos dies).

tracking