SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Valverde: "Perdre t'obliga a reaccionar"

Valverde confia que el Barça faci avui un pas en ferm amb l’Slavia de Praga després de la derrota de dissabte contra el Llevant || “Esperem un gran desplegament físic”, va dir sobre el conjunt txec

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit amb l’Slavia de Praga.

Ernesto Valverde durant la roda de premsa prèvia al partit amb l’Slavia de Praga.EFE/ALEJANDRO GARCÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde, tècnic del Barça, va dir ahir que “perdre genera maror i aquesta t’obliga a reaccionar” de cara al partit d’avui (18.55, Movistar) contra l’Slavia Praga al Camp Nou, corresponent a la quarta jornada de la primera fase de la Lliga de Campions, després de la derrota de dissabte contra el Llevant a la Lliga (3-1). “Els equips acostumen a tenir els punts que es mereixen. Al final tenen els punts que han de tenir, per mèrit o per demèrit. El que volem és tenir-ne més, però perquè sigui així els hem de merèixer. Quan perds tens més pressió i això sempre genera maror. Està bé perquè t’obliga a reaccionar”, va assegurar. Valverde va afegir que només busca “causes futbolístiques” a les derrotes i no psicològiques, amb la qual cosa va deixar clar que la intenció de l’equip és buscar una resposta immediata. “Aquest equip ha remuntat molts resultats adversos. Hi ha algunes vegades que remuntes i altres que no pots, s’ha d’admetre i pensar en què hem fallat, però segur que sempre intentem anar a buscar-ho tot”, va dir. “Imaginem que serà un partit semblant al de l’anada i al que van jugar a fora contra l’Inter. Mantenen les seues senyes d’identitat jugui qui jugui, a la seua Lliga van al capdavant destacats. Esperem un gran desplegament físic, intentant fer moltes arribades a la porteria contrària”, va apuntar sobre el rival. D’altra banda, va assegurar que és bo que Griezmann continuï amb la filosofia de Simeone de defensar al màxim. “Per què ho ha de deixar? El que ha de fer és sumar a dalt i ho fa. S’està posant molt bé al grup, amb aquesta faceta defensiva el que fa és ajuntar l’equip i això ens va bé”, va manifestar.

“La Federació hauria de fer alguna cosa, perquè si no fem res potser acaben amb la meua carrera, rebo cops a cada partit”, va dir.

tracking