SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Joanet, a la selecció de Guinea Equatorial

El del Lleida, de 20 anys i amb doble nacionalitat, jugarà la fase prèvia de la Copa de l’Àfrica || Ha debutat aquesta temporada amb Molo

Joanet intenta controlar una pilota en el partit amb el Nàstic.

Joanet intenta controlar una pilota en el partit amb el Nàstic.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del Lleida Esportiu Joan López Elo (Lleida, 1-3-1999), conegut futbolísticament com a Joanet, ha estat convocat per primera vegada per la selecció absoluta de Guinea Equatorial, el país d’origen matern. El jugador de vint anys, que posseeix la doble nacionalitat hispanoguineana, ha estat convocat per disputar dos partits de classificació per a la Copa de l’Àfrica 2021 que es disputarà al Camerun, contra Tanzània el dia 15 i contra Tunísia el 19.

Joanet, que ha debutat aquesta temporada amb el primer equip blau, en què ha jugat nou partits i ha anotat un gol, s’estrenarà com a internacional gràcies a la trucada de l’entrenador asturià Dani Guindos, màxim responsable tècnic de la selecció guineana. A l’haver d’incorporar-s’hi en dates FIFA, en les quals hi ha competició a Segona B, Joanet es perdrà almenys el duel que l’equip de Molo disputarà a Llagostera.

D’altra banda, el Lleida Esportiu també va anunciar ahir que ha estat convocat per a la selecció sub-19 d’Estònia el jugador del Juvenil A Deivid Andreas. El futbolista estonià ha arribat aquesta temporada al club lleidatà sent un habitual a les categories inferiors del combinat nacional del seu país. Andreas jugarà contra Ucraïna (dia 13), Suècia (dia 16) i Eslovènia (dia 19).

tracking