SEGRE

POLIESPORTIU EQUIPAMENTS

La Seu reestrena la zona d'escalada al pavelló amb 630 noves preses

L’equipament municipal torna a estar en funcionament.

L’equipament municipal torna a estar en funcionament.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell va reestrenar ahir el búlder d’escalada del pavelló municipal, que ha estat objecte d’una important obra de remodelació i ampliació. El nou espai d’escalada indoor és fruit de la demanda sorgida de l’edició dels pressupostos participatius de l’any passat, proposta que va quedar en segona posició a les votacions populars. L’alcalde, Jordi Fàbrega, es va referir a l’equipament com “de primer ordre i que incrementa el nivell de les instal·lacions esportives” de la capital de l’Alt Urgell i serveix com “una mostra més que la Seu és una ciutat d’esport”.

El regidor d’Esports, Carlos Guàrdia, va explicar que l’escalada “és un esport que creix cada vegada més” i en aquest sentit es va referir a la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), entitat que utilitza la instal·lació i que aquest curs compta amb 56 inscrits als cursos d’iniciació. Guàrdia va explicar que buscaran “fórmules per donar a conèixer i dinamitzar la instal·lació a través de l’organització d’esdeveniments i competicions”.

La reforma ha durat tres mesos, ha representat una inversió de 46.704 euros i ha consistit en la remodelació de les zones d’iniciació, nivell mitjà i avançat. En total, s’han instal·lat 630 noves preses de diferents mesures.

tracking