SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Mbaye compleix 100 partits divendres amb el Força Lleida

Serà el sisè jugador que aconsegueix aquesta xifra de duels de la LEB Or al club

Mbaye va reaparèixer diumenge a la pista del Valladolid.

Mbaye va reaparèixer diumenge a la pista del Valladolid.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ablaye Mbaye sumarà al duel de divendres amb el Càceres els cent partits amb l’ICG Força Lleida a la LEB Or, una xifra a la qual només han arribat fins ara cinc jugadors en la història del club. El pivot senegalès, de 29 anys, s’unirà al grup dels centenaris integrat per Sutina, Feliu, Rubín de Celis, Alzamora i Simeón.

Mbaye, que va fitxar pel Força Lleida l’estiu del 2016 procedent del filial del Barça, no ha assolit abans aquesta xifra a causa dels problemes físics, que li han impedit tenir més regularitat a la pista.

El senegalès passa a formar part del grup que integren Sutina, Feliu, Rubín de Celis, Alzamora i Simeón

De fet, només la primera temporada va poder disputar tots els partits. A la segona va ser absent en cinc partits al fer-se un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret i a la tercera no va jugar a Bilbao afligit d’una sobrecàrrega als abductors. Aquesta temporada s’ha perdut tres dels sis primers encontres, a causa d’unes molèsties al soli.

Malgrat que Mbaye és un jugador que els tècnics han hagut de reservar en molts entrenaments per cuidar el seu físic, és tota una institució al club i, de fet, és un dels capitans al costat de Miki Feliu. A més a més, és el tercer màxim anotador històric, tercer en rebots i també el segon en més valoració.

Mbaye, que va debutar amb el Força Lleida el 30 de setembre del 2016 a Burgos, lidera la classificació històrica del club en taps (93).

tracking