SEGRE

MOTOCICLISME LA FESTA DELS MÁRQUEZ

Cervera s'engalana per rebre els seus campions

Els comerços reparteixen pòsters i elaboren dolços dedicats a Marc i Àlex

Elvira Colom, de la pastisseria Cal Colom, mostra un pòster al costat de la rèplica de la moto de Marc.

Elvira Colom, de la pastisseria Cal Colom, mostra un pòster al costat de la rèplica de la moto de Marc.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de la Segarra ja ha iniciat els preparatius per celebrar aquest dissabte la festa d’homenatge als germans Marc i Àlex Márquez. Així, des d’ahir els comerços de Cervera reben els clients amb un pòster que mostra la fotografia de Marc i Àlex acompanyada de la frase: “Felicitats, campions.”

La presidenta dels comerciants, Montse Roig, va explicar que la iniciativa pretén fer visible el suport del comerç local als campions. En aquest sentit, s’han començat a decorar els aparadors i preparar especialitats amb motius relacionats amb els dos germans. Així doncs, la popular pastisseria de Cal Colom ha col·locat una rèplica de la moto de Marc al centre de l’aparador adornada als dos costats amb banderes dels dos pilots. La propietària va explicar que a partir d’avui els clients podran degustar piruletes de xocolate amb motius relacionats amb els campions de Cervera.

Aquesta nit es repartiran banderoles per decorar els balcons i començarà a muntar-se l’escenari

Així mateix, la comunitat motera de Cervera es prepara per donar la benvinguda a Marc i Àlex, i han dissenyat uns adhesius amb la bola de billar americà del 8 negre de Marc i el dard i la diana d’Àlex. Manel Muñoz ja té a punt tres motos d’alta cilindrada totalment decorades i amb tubs d’escapament tunejats per fer més soroll durant l’itinerari de la celebració.

Per la seua banda, la Paeria ja va tallar dimarts l’accés a la rambla Lluís Sanpere i a la plaça Pius XII, on entre avui dijous i demà s’instal·laran els escenaris de la festa. El tram de la plaça Universitat ja és per a vianants, per la qual cosa no requereix talls de trànsit.

El Fan Club repartirà aquesta nit més d’un centenar de banderoles per les cases al llarg del recorregut de la rua amb els números 93 i 73. Les pancartes gegants a la plaça Sant Miquel i Pius XII es col·locaran demà. Les últimes indicacions dels preparatius s’espera que es duguin a terme avui, després que ahir arribessin ja a Cervera els dos pilots, el seu pare Julià i el seu oncle Ramon, que és el president del club de fans.

tracking