SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Joanet, després de la convocatòria amb Guinea: "He de continuar treballant per tenir més oportunitats"

Joanet, feliç per la convocatòria de Guinea

La plantilla del Lleida, ahir al tornar als entrenaments.

La plantilla del Lleida, ahir al tornar als entrenaments.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista del Lleida Esportiu Joan López Elo Joanet es va mostrar feliç i alhora sorprès per la convocatòria per jugar amb la selecció absoluta de Guinea Equatorial. “És una cosa que no m’esperava. Mai hauria pensat que m’arribaria una cosa així. He rebut molts missatges d’ànim i estic molt content. El que he de fer ara és continuar treballant perquè això no pari.”

El jove jugador de 20 anys, amb doble nacionalitat, va reconèixer que a la família materna la notícia ha estat acollida amb una gran emoció. “La meua mare està molt il·lusionada. Quan ho va saber el primer que va fer va ser trucar a la família a Guinea Equatorial. La família del meu pare també se n’ha alegrat molt, però evidentment la de la meua mare més pel que representa”, va explicar en aquest sentit Joanet.

“El primer que va fer la meua mare va ser trucar a la família d’allà. Estan tots molt il·lusionats”

El futbolista blau va dir que ha anat “dos vegades a Guinea, la primera quan tenia vuit o deu anys i la segona, fa tres o quatre anys. Tinc ganes de tornar-hi per veure la família”. Sobre el pla de concentració, va indicar: “Els que juguem a Espanya estem citats el dilluns dia 11 a Madrid i d’allà anem cap a Kènia, on ens entrenarem uns dies i jugarem el 15 contra Tanzània. Després anirem cap a Guinea per jugar amb Tunísia.” Amb el Lleida es perdrà l’encontre a Llagostera del dia 17. “És una llàstima no poder ajudar l’equip en aquest partit, però he d’aprofitar aquesta oportunitat”, va afirmar. Joanet va reflexionar sobre el fet d’haver debutat amb el primer equip aquesta temporada i després arribar la convocatòria internacional. “Tinc la sensació que tot va molt de pressa, però intento assumir-ho tenint el cap fred. Crec que vaig pel bon camí, però he de seguir treballant al màxim.”

tracking