SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Deu lesions en quinze partits

Sis jugadors del Barça s’han vist obligats a parar en almenys dos ocasions i dos per recaigudes || L’últim, Jordi Alba, serà baixa davant el Celta i Busquets és dubte per problemes estomacals

Ansu Fati durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.

Ansu Fati durant l’entrenament d’ahir a la Ciutat Esportiva.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça no està tenint sort aquesta temporada amb les lesions, ja que fins a deu jugadors de la plantilla han hagut de perdre’s algun dels quinze partits oficials que han disputat els blaugranes. L’últim a caure va ser Jordi Alba, que dimarts va tenir davant l’Slavia de Praga una recaiguda per la lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra. Luis Suárez també està de baixa, afligit d’una nova lesió al soli de la cama dreta. És la mateixa que va patir a l’estrena de la Lliga a San Mamés. També han hagut de parar al llarg de la temporada Arthur, Dembélé, Junior, Messi, Neto, Sergi Roberto, Umtiti i Fati. El volum de lesions respecte a la temporada 2018-19 és superior, ja que fa un any s’havien registrat nou contratemps. Per al partit de dissabte (21.00) contra el Celta, Jordi Alba serà baixa, a més de Luis Suárez, i Sergio Busquets és dubte a causa d’uns problemes estomacals.

A més de les lesions, els blaugranes també tenen un problema amb les amonestacions. Gerard Piqué acumula 9 grogues, 6 a la Lliga i 3 a la Champions. Ja ha complert sanció a la Lliga i ara ho farà a Europa, ja que no podrà jugar contra el Dortmund la pròxima jornada. En tota la campanya passada Piqué només va veure set grogues. És un pur reflex que el Barça es troba desubicat sense la pilota i que Piqué tampoc viu el seu millor moment. El conjunt blaugrana no domina els partits i no s’instal·la al camp contrari amb autoritat. Al contrari, encaixa les escomeses d’uns rivals que cada vegada el pressionen més amunt.

Per la seua banda, Griezmann ni connecta ni el connecten. Messi només li va fer tres passades i Antoine només una a Leo al partit amb l’Slavia. A Praga, Messi li va passar una vegada a Griezmann i Griezmann, quatre cops a Messi. Excepte a Eibar, l’ex de l’Atlètic i els altres pesos pesants de la davantera no han acostumat a trobar-se. Griezmann encara no s’ha estrenat a Europa.

tracking