SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: “Em sento avalat per Bartomeu”

El tècnic revela que va dinar amb el president després dels últims mals resultats

Ernesto Valverde ahir durant la compareixença davant els mitjans.

Ernesto Valverde ahir durant la compareixença davant els mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va dir ahir abans del partit d’aquesta nit davant del Celta (Camp Nou, 21.00/Movistar LaLiga)que, malgrat els mals resultats de l’equip blaugrana en els seus últims partits –derrota contra el Llevant (3-1) i empat a casa amb l’Slavia de Praga (0-0)–, se sent “avalat i respectat pel club”. El tècnic va revelar que aquesta setmana va dinar amb el president, Josep Maria Bartomeu, i va afirmar que no està preocupat pel seu futur al capdavant de l’equip. “Et preocupa el teu futur?”, li van preguntar. El Txingurri va respondre sense vacil·lar amb un escarit però rotund: “No.” Valverde acaba contracte el juny del 2020 i té un any més opcional.

El tècnic blaugrana va calibrar les crítiques a l’equip i va dir que la situació “és la que hi ha” i que, vistes les diferents ratxes que alterna el Barcelona, “pot canviar tot cap a bé”. Va reconèixer que el Barça té “necessitat de victòries” perquè són conscients “del que és perdre en aquest club”, però també per continuar liderant LaLiga Santander, una cosa per a la qual veu “motivats” els seus jugadors.

“És important guanyar el Celta per tot”, va declarar el tècnic, que va assenyalar que els mals resultats fan que es generi “inestabilitat per part de l’entorn” i que tingui “eco en els que volen” desequilibrar-los, amb referència a la resta de rivals.

“Hem de mantenir-nos ferms i seguir amb el pols. Per això, en aquest sentit i per ser líders, és important guanyar el Celta”, va dir el tècnic, que va qualificar de “normal” que hi hagi “Lligues atapeïdes” després de perdre en aquesta els mateixos partits que en tota l’anterior.

D’altra banda, el davanter uruguaià Luis Suárez va rebre ahir l’alta mèdica i va entrar en la convocatòria després de lesionar-se dissabte passat al soli de la cama dreta contra el Llevant.

L’uruguaià és la gran novetat al costat dels laterals Júnior Firpo i Moussa Wague. Un dels dos podria ocupar la vacant del lesionat Jordi Alba a la banda esquerra.

tracking