SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El líder defensa la seua posició

El Lleida rep al Camp d’Esports l’Oriola (17.00) amb l’objectiu de sumar una victòria que el mantingui primer en solitari || L’equip de Molo ha encadenat nou jornades sense perdre

La plantilla del Lleida, durant l’entrenament d’ahir a l’Annex.

La plantilla del Lleida, durant l’entrenament d’ahir a l’Annex.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida, líder del Grup III de la Segona divisió B, rep avui l’Oriola (17.00 hores) amb l’objectiu de sumar una nova victòria que li permeti mantenir aquesta privilegiada posició. A més, té l’ocasió d’ampliar l’avantatge al capdavant de la classificació, després que el partit que van disputar ahir Andorra i Sabadell, dos dels perseguidors, finalitzés 2-2.

El Lleida arriba al partit en un bon moment. Acumula nou jornades sense perdre, encara que amb els dos últims rivals, Hèrcules i Atlètic Llevant, no passés de l’empat. S’enfronta a un rival que porta una dinàmica oposada, ja que ha encadenat sis jornades sense guanyar, en les quals únicament ha pogut sumar 2 dels 18 punts en joc.

Molo va advertir que la mala classificació de l’equip alacantí el fa especialment perillós

Aquesta mala ratxa ha portat l’equip alacantí a la zona de descens i, a més, ha provocat la destitució de Miguel Ángel Villafaina, l’entrenador que va ascendir l’Oriola a Segona B. Aquesta setmana s’ha fet càrrec de l’equip Jorge Sanz Fleki, tot i que la idea del club és que el nou entrenador sigui José Francisco Grao Pato. Aquesta necessitat de punts amb la qual l’Oriola arriba a Lleida el fa especialment perillós, segons va explicar l’entrenador del Lleida, Molo, durant la compareixença davant dels mitjans de comunicació de divendres passat. Va recordar a més que l’Oriola va guanyar 1-3 al camp de l’Hèrcules, on el Lleida va empatar en la jornada anterior. Molo vol l’equip especialment concentrat davant d’un rival del qual està convençut que posarà en dificultats l’equip. L’entrenador també va demanar suport a l’afició, a la qual també reclama que valori l’esforç que fa l’equip i que gaudeixi del liderat.

Per la seua banda, el Lleida pot allargar avui la ratxa d’imbatibilitat a deu partits, cosa que no passa des de la temporada 2015-16, la de l’últim play-off i amb Molo com a jugador. A més a més, en cas que guanyi, seria el primer triomf com a local aquesta temporada davant d’un equip valencià, ja que per ara acumula un empat, 0-0 amb l’Atlètic Llevant, i una derrota, 0-2 contra La Nucia.

Pel que fa al possible onze inicial de l’equip, seria el format per Pau Torres a la porteria; José Ruiz, Trilles, Simic i Joan Oriol a la defensa; amb Adri León al davant. Al centre del camp hi haurà Abel i Liberto per les bandes, amb Raúl González en punta, encara que també podria col·locar Eder a la posició més avançada.

L’única baixa confirmada per Molo per a aquest partit és la del lesionat Álex Felip.

Per la seua banda, ahir va jugar el Juvenil de Divisió d’Honor, que va perdre al camp del Mallorca per un resultat de 2-0. Amb aquesta derrota, l’equip lleidatà es manté en posicions de descens.

El Lleida Esportiu també va anunciar ahir que l’encontre de la pròxima jornada, al camp del Llagostera, serà a les 12.00 hores al Municipal d’aquesta població gironina.

Els altres set partits van ser amb la UE Lleida, en què va guanyar únicament la temporada 2002-03, per 3-0, i la 2010-11, per 1-0. La resta de precedents són tres empats –per 2-2 la temporada 1990-91, l’únic enfrontament a Segona A, per 0-0 la temporada 2006-07 i per 1-1 la 2008-09–.

Les derrotes, tres, van ser, a banda de l’esmentada de la campanya 2011-12, a les temporades 2007-08 i 2009-10, en les dos ocasions per la mínima, 0-1.

Només dos victòries blaves en 8 visites de l’Oriola El Lleida només ha guanyat dos dels vuit partits que ha jugat contra l’Oriola al Camp d’Esports en tota la seua història. L’última visita de l’equip alacantí va ser fa set anys i mig, la temporada 2011-12 –la primera del Lleida Esportiu–. El partit, que es va jugar en la jornada 38, era intranscendent per als dos i va acabar amb derrota blava per 1-2.

tracking