Futbol

El Lleida és més líder després de golejar 4-0 a l'Oriola

L’equip de Molo sentencia en la primera meitat i augmenta el seu avantatge al capdavant de la classificació

El Lleida és més líder després de golejar 4-0 a l'OriolaJORDI ECHEVARRIA

El Lleida ha golejat a l’Oriola en el Camp d’Esports (4-0), amb el que augmenta el seu avantatge al capdavant de la classificació -té ara dos punts sobre el Castelló- i augmenta fins a 10 les jornades que acumula sense perdre. L’equip de Molo ha estat liderat per un Llibert sensacional i ha sentenciat el partit en la primera part, amb un 3-0. El Lleida, a més, ja és l’equip menys golejat del grup, ja que únicament ha encaixat 7 gols.

El Lleida ha saltat al terreny de joc amb molta intensitat i ha controlat des de l’inici un Oriola que encadena, després d’aquesta derrota, set jornades sense guanyar. Raúl González ha marcat el 10 en el minut 17 i abans de la mitja hora Luso ha col·locat el 2-0 al marcador (26).

L’Oriola no ha pogut donar resposta al joc intens dels lleidatans, que abans del descans han marcat el 3-0, anotat per Cano després d’una gran jugada de Liberto. El jugador cedit pel Betis ha fet el que ha volgut per la seua banda i ha superat sempre a la defensa alacantina.

Amb el resultat sentenciat, el Lleida ha baixat la intensitat en la segona part, però no ha perdut el control del partit. Liberto ha arrodonit la seua gran actuació marcant el 4-0 en el minut 73. El Lleida, després d’aquesta victòria, visitarà en la pròxima jornada el Llagostera, en un partit que es jugarà diumenge a les 12.00.