El Tàrrega suma tres punts per allunyar-se de la zona baixa de la taula

L’eficàcia va premiar els blaugranes

El Tàrrega, en imatge d’arxiu, va aconseguir ahir una gran victòria.

El Tàrrega, en imatge d’arxiu, va aconseguir ahir una gran victòria.SEGRE

El Tàrrega va aconseguir davant del Can Vidalet la primera victòria de la temporada a domicili (1-3) i ho va fer jugant un dels seus millors partits. La situació dels dos equips a la classificació i la trajectòria negativa suposaven l’al·licient per treure un bon resultat. Tanmateix, el que va saltar al camp una mica més endollat va ser el Can Vidalet, que des del principi va buscar avançar-se. No obstant, van ser els d’Edu Berrocal els que van generar més perill. En una d’aquestes, el col·legiat va castigar el Can Vidalet amb un penal que va transformar Escamilla (0-1, 20’).

Sense temps per reaccionar, el conjunt d’Esplugues de Llobregat va encaixar el segon, després d’un rebuig dins de l’àrea que Vargas va aprofitar (0-2, 30’). A partir d’aleshores, el Can Vidalet va pressionar més per buscar el gol, però la primera part va finalitzar amb avantatge per al Tàrrega. Després del descans es va veure un Can Vidalet més ofensiu. Els del Baix Llobregat van arriscar afavorint el joc de contraatac d’un Tàrrega que va sumar un gol més, obra de Salinas (0-3, 67’). Malgrat tot, els locals no van abaixar els braços en cap moment i minuts més tard Marbà reduïa distàncies (1-3, 69’). Arran del gol, el Tàrrega va saber atrinxerar-se en defensa i no va donar cap tipus de facilitat al rival. Així es va arribar al tram final del duel amb un Can Vidalet bolcat en atac, a la recerca d’un segon gol que fes possible un miracle, però no ho va aconseguir. El Tàrrega va ser perfecte i va obtenir tres valuosos punts, de manera que en suma un total de 12, que l’allunyen una mica més de la zona de perill de la classificació.