HOQUEI OK LLIGA

El Vila-sana goleja

L’equip del Pla d’Urgell sentencia a la primera part el CP Las Rozas i suma la quarta victòria a la Lliga || Les de Jordi Capdevila s’atansen al capdavant

Una jugada del partit d’ahir entre l’Asturhockey i el Vila-sana.

El Vila-sana va golejar ahir en la seua visita a la pista del CP Las Rozas (1-4), en un partit que va deixar sentenciat en la primera meitat i que suposa la quarta victòria de la temporada a l’OK Lliga femenina.

El Vila-sana arribava a la pista madrilenya amb ganes de retrobar-se amb la victòria, després del revés sofert a casa a la jornada anterior amb el Telecable (1-2). Al davant tenia un rival que encara no ha puntuat a la Lliga, encara que el d’ahir era només el tercer matx que disputaven.

L’equip del Pla d’Urgell va aconseguir el control del duel des dels primers minuts i no va tardar a plasmar aquest domini al marcador. Al minut 3 Laura Porta marcava el 0-1 i, abans del primer quart d’hora, Joana Comas marcava el 0-2.

El Vila-sana volia sentenciar com més aviat millor i l’equip local no trobava la manera de contrarestar el joc de les lleidatanes. La internacional xilena Cata Flores firmava el 0-3 al minut 19 i, tot just un minut després, Victòria Porta col·locava al marcador el 0-4 amb el qual s’arribaria al descans de l’encontre.

A la segona meitat el Vila-sana va afluixar el ritme i va deixar passar els minuts i l’únic gol el va firmar per a l’equip local Giulia Galeassi, que col·locava el que ja seria el definitiu 1-4 al minut 35. Al final, una victòria còmoda per a l’equip del Pla, que suma quatre victòries, un empat i dos derrotes després de les primeres set jornades de competició.

Al final del partit, el tècnic, Jordi Capdevila, va valorar que “hem fet una primera part molt bona, en la qual hem estat molt superiors. Hem jugat un partit molt seriós i a la segona part hem abaixat el ritme. Els problemes que ens podien plantejar els hem resolt molt bé”, va concloure l’entrenador.