SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Un triomf amb dedicatòria

El Cadí suma davant del Ciudad de La Laguna la sisena victòria per dedicar-la a l’extècnic Joan Carles Pié || Tinara Moore, amb 24 punts i 32 de valoració, va liderar un altre festival anotador

Ningú del quadre tinerfeny va poder parar Tinara Moore, que es perfila com l’MVP de la jornada.

Ningú del quadre tinerfeny va poder parar Tinara Moore, que es perfila com l’MVP de la jornada.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu es va rescabalar ahir de la derrota de l’Eurocup davant el Landes amb una altra victòria contundent (81-57), ara contra el Ciudad de La Laguna de Tenerife amb dedicatòria inclosa. No ho va poder fer dimecres en el duel europeu, però ahir les jugadores i tècnics van aconseguir dedicar-li la tan anhelada victòria, la sisena en vuit partits de Lliga, a l’exentrenador i company, Joan Carles Pié, que va morir aquesta mateixa setmana després d’una llarga malaltia.

Encara que el quadre tinerfeny era un acabat d’ascendir, el seu poder econòmic, visualitzat en una plantilla de gran qualitat, no va fer confiar-se el Cadí, que va començar el matx molt entonat. Moore i Wiese van firmar un parcial inicial d’11-0 que va obligar el tècnic canari a demanar temps mort. Les tinerfenyes van reaccionar amb un 0-6, però dos cistelles seguides de Moore van truncar la remuntada i el Cadí va tancar el primer quart amb nou punts a dalt (19-10).

En el segon, les lleidatanes van trencar el partit. Un triple de Laura Peña va posar el Cadí doblant el seu rival (24-12), però la diferència va anar creixent sense parar fins als 21 punts al límit del descans, al qual es va arribar amb el marcador de 45-27 després d’un triple molt afortunat d’Atkinson sobre la botzina. Fins allà, el Cadí havia estat l’amo i senyor, amb Wiese i, sobretot, Nogic, metrallant el cèrcol canari des dels 6.75. La situació va capgirar-se al tercer quart. El Clarinos va elevar la intensitat i el Cadí, sense arribar a abaixar la seua però cometent més pèrdues no forçades i abaixant els percentatges anotadors, es va veure superat i la renda es va reduir fins als 11 punts (61-50) al final del període. Calia reactivar la situació i se’n va encarregar Moore, possible MVP de la jornada amb els 32 punts de valoració. La nord-americana va anotar tres cistelles gairebé consecutives que van elevar la renda fins als 18 gols i que van arruïnar qualsevol reacció tinerfenya. Per si de cas, Ariadna Pujol va arredonir la gran actuació amb cinc punts seguits i Yurena Díaz i Georgina Bahí, les dos des del tir lliure, van firmar al final la màxima renda de tot el partit (81-57).

Canut: “Aquesta victòria va per al Joan Carles” Canut estava ahir doblement content, ja que va poder dedicar-li la victòria al que va ser el seu mentor, Joan Carles Pié. “Quan ha acabat el partit el primer que he fet ha estat girar-me cap a la banqueta i dir que aquest triomf era per a ell, que mai l’oblidarem”, va dir el tècnic, que va valorar la consistència de l’equip i “les 27 assistències que hem donat, una cosa molt difícil de defensar”, va afegir.

Ningú del quadre tinerfeny va poder parar Tinara Moore, que es perfila com l’MVP de la jornada.

Ningú del quadre tinerfeny va poder parar Tinara Moore, que es perfila com l’MVP de la jornada.AGUSTÍ PEÑA

tracking