Girau dóna el triomf al Coll de Nargó a l'afegit

Un jugador del Sant Guim prova de controlar l’esfèric davant de la pressió de diversos rivals.CYNTHIA SANS

El Coll de Nargó va vèncer per la mínima a l’últim sospir un Sant Guim que va lluitar en tot moment però que amb un home menys va cedir davant de l’ofensiva local (1-0). La primera part va començar amb iniciativa del Coll, que va tenir les millors ocasions per avançar-se però la falta de punteria li va privar de fer-ho. Després del descans, van arribar els canvis i els locals seguien millor ofensivament però el gol no arribava. A pocs minuts del final, Chulyk era expulsat, la qual cosa deixava el Sant Guim amb un menys. Girau va aprofitar l’avantatge numèric a la gespa i va anotar l’únic gol del partit a l’afegit (1-0, 91’).