L'Alpicat trenca la mala ratxa i torna a guanyar

Hamza, de l’Alpicat, intenta rematar a gol davant de l’oposició d’Adrià i de Calderó, de l’Angulària.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va tornar a aconseguir una victòria després de quatre derrotes consecutives. Els de Jesús Alcalde van saber mantenir imbatuda la porteria i van fer decisius els gols de Hamza i Fabregat. La primera part del partit no va tenir ritme. Els visitants van comptar amb una bona ocasió al minut 17 que va sortir a prop de la porteria de Xavi Ricart. Sense més ocasions per a cap dels dos conjunts el protagonisme va ser per a algunes males decisions de l’àrbitre i de la lesió del local Egea, que va ser substituït. A la segona part, primer Hamza al 52, a l’aprofitar una mala passada enrere de la defensa, i després Fabregat, de penal, van sentenciar (2-0).