L'Organyà s'exhibeix amb un triomf còmode

Un jugador de l’Organyà intenta controlar l’esfèric en una acció del partit.

Un jugador de l’Organyà intenta controlar l’esfèric en una acció del partit.CYNTHIA SANS

Victòria còmoda de l’Organyà contra un Tremp poc encertat (6-2). Des de l’inici de la primera part els locals van pressionar i van aconseguir marcar tres gols abans que passessin vint minuts i fins i tot van fallar un penal abans d’arribar al descans.

A l’inici de la segona meitat el Tremp va aconseguir marcar el primer gol i va intentar continuar atacant, però l’Organyà va poder aprofitar els espais de la defensa i marcar dos dianes més en pocs minuts. A la recta final de l’encontre, els dos equips van marcar un gol per cada part, fet que va sentenciar el 6-2 definitiu en un partit amb moltes oportunitats.