SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí exporta els seus valors

Quatre de les seues jugadores i el cos tècnic van fer ahir una xarrada als alumnes del col·legi Pompeu Fabra de Mollerussa || Organitzada per l’Ampa del centre

El tècnic Bernat Canut, durant la xarrada als alumnes del centre del Pla d’Urgell.

El tècnic Bernat Canut, durant la xarrada als alumnes del centre del Pla d’Urgell.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esforç, la constància i la camaraderia són valors que garanteixen l’èxit d’un esportista. Així ho van remarcar tècnics i jugadores del Cadí la Seu durant la xarrada que van oferir ahir als alumnes del col·legi Pompeu Fabra de Mollerussa.

Amb tota la plantilla de vacances, aprofitant l’aturada de lliga d’aquest cap de setmana, quatre de les cinc jugadores catalanes del primer equip (Lucila Pascua, Ariadna Pujol, Anna Palma i Laura Peña), i els tècnics Bernat Calut, Xevi Calm i Xavi Miñambres, van explicar als alumnes els beneficis de l’esport, amb uns valors que augmenten la probabilitat d’una vida d’èxit tant a nivell personal com esportiu.

La històrica Luci Pascua, que acumula més de 500 partits a la màxima categoria, va destacar la importància que els joves coneguin jugadores que competeixen a nivell professional “perquè no es marquin límits, que som moltes les que podem viure i disfrutar de l’esport cada dia. Hi ha dones esportistes professionals i elles també poden arribar a ser-ho”, va dir.

La iniciativa va ser de la comissió d’esports de l’Ampa del centre de Primària de Pla d’Urgell. La primera sessió anava dirigida als més petits del centre (de primer a tercer de l’ESO), a partir de dos quarts de deu del matí, mentre que els alumnes de cursos superiors (de quart a sisè) van poder assistir a la conferència a partir de les onze del matí. La comissió d’esports de l’Ampa celebra anualment diferents xarrades per incentivar la pràctica esportiva.

tracking