SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida busca un jugador en actiu per suplir Álex Felip

El club espera encara que l’RFEF autoritzi el fitxatge

Jordi Esteve.

Jordi Esteve.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida està buscant un jugador en actiu per suplir la baixa per lesió de llarga durada del lesionat Álex Felip, cosa que fa més complicat trobar un recanvi. El club, no obstant, segueix a l’espera de rebre l’autorització de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per poder incorporar un nou jugador.

El director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va dir ahir, en una entrevista a Catalunya Ràdio, que “volem un jugador que ja tingui ritme de competició amb un altre equip i això fa que les negociacions siguin més complicades”. Quant al permís federatiu, Esteve creu que el Lleida el tindrà la setmana que ve.

Respecte a les negociacions, va dir que “s’estan mantenint amb diversos jugadors d’un perfil similar al de l’Álex, encara que no són fàcils ateses les circumstàncies i el moment de mercat en què estem”.

Quant a la trajectòria de l’equip després de les primeres jornades, va dir que “la plantilla està oferint molt bones prestacions, estem sent altament competitius en cada partit, és fiable i veig que està tothom molt implicat en el projecte”.

També va restar importància a la pèrdua del liderat a la taula, després que Competició donés tres punts al Castelló. “No té importància”, va valorar en aquest sentit.

Va elogiar igualment el treball de Molo. “Continua aportant el que era com a jugador, ara des de la banqueta. Té un estil directe, actua amb sensatesa, té les idees molt clares i tot això provoca que sigui un missatge únic, fort i que arriba a tothom”, va afegir.

tracking