SEGRE

BÀSQUET BASE

Lleida i Torrefarrera seran les seus de l'Estatal cadet femení

Del 17 al 23 de maig del 2020, amb 32 conjunts

El Femení Maresme es va proclamar campió de l’última edició.

El Femení Maresme es va proclamar campió de l’última edició.FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida i Torrefarrera seran les seus del Campionat d’Espanya femení de bàsquet en categoria cadet, que es disputarà del 17 al 23 de maig del 2020 i que comptarà amb la participació de 32 equips. Aquesta serà la cinquena ocasió en els últims sis anys que Lleida acull un Estatal cadet i l’objectiu de la seua organització és promocionar el bàsquet femení i sumar sinergies al projecte Univers Dona de la Federació Espanyola. El torneig estarà organitzat per la Representació Territorial de Lleida de la Federació Catalana juntament amb la Paeria i l’ajuntament de Torrefarrera, amb la col·laboració del CB Lleida, CB Torrefarrera i altres clubs. Els pavellons que acolliran els partits seran el Barris Nord, Agnès Gregori, Pardinyes i el poliesportiu de Torrefarrera.

Del 17 al 19 de maig es disputarà la fase prèvia, en la qual els 32 equips competiran en 8 grups de 4, la qual cosa suposa 48 partits –dos en sessió matinal i dos a la tarda– als quatre pavellons. El 20 de maig es jugaran els vuitens al Barris Nord i Torrefarrera, on es desenvoluparan la resta d’eliminatòries. Les finals es disputaran el dia 23 al Barris Nord.

Els 66 partits del torneig es disputaran al Barris Nord, Agnès Gregori, Pardinyes i Torrefarrera

Com a novetat, per donar una visibilitat més gran al campionat, els partits s’emetran en streaming i amb acta digital. L’esdeveniment, que reunirà les millors jugadores de 15 i 16 anys, suposarà la presència de més de 3.000 persones als partits i un impacte econòmic proper al milió i mig d’euros.

L’última edició del torneig es va disputar a València i el campió va ser el Femení Maresme, que es va imposar en una final catalana al Sant Adrià (60-50). La tercera plaça va ser per al València Basket, que va derrotar el Basket Almeda per 50-62.

tracking