SEGRE

HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana rep avui un rival directe, el Cerdanyola

Les del Pla d’Urgell volen fer-se fortes a casa, on només han guanyat un partit || Tots dos equips estan empatats a punts

Jugadores del Vila-sana celebren un gol en un partit a casa.

Jugadores del Vila-sana celebren un gol en un partit a casa.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana rep avui el Cerdanyola (19.30), un rival directe en la lluita per les primeres posicions, amb l’objectiu de guanyar i fer-se fortes a casa, on en el que va de temporada només han guanyat un dels tres partits que han disputat. Tant un equip com l’altre arriben a aquesta cita empatats a 13 punts.

El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, és conscient que l’equip afronta “un duel difícil”, encara que creu que estan en un bon moment per afrontar un repte com el d’aquesta tarda: “Hem fet una de les millors setmanes d’entrenaments”, afegeix.

Fins ara, les del Pla d’Urgell no han pogut guanyar cap equip de la zona alta. Van perdre a casa contra el Manlleu i Telecable i van arrancar un empat a Vic. “Crec que ens ha faltat un punt d’encert, perquè en tots els partits hem tingut ocasions per guanyar. Només davant del Manlleu no hem estat al nostre nivell”, explica.

Sobre el Cerdanyola explica que “és un gran conjunt, amb jugadores de molta qualitat i ens crearan problemes, encara que també són una mica imprevisibles. La clau serà tenir paciència i controlar nosaltres el ritme del matx”, va valorar.

Les jugadores del Vila-sana han participat aquesta setmana en un episodi de la sèrie de TV3 Les de l’hoquei.

tracking