VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Balàfia venç el Manresa i encadena dos victòries

Una acció del partit disputat ahir.

Una acció del partit disputat ahir.CARLES MIRANDA

El Rodi Balàfia va sumar ahir la segona victòria consecutiva al derrotar el Manresa a casa (3-1). Els lleidatans van treure partit de la seua lucidesa en atac per imposar-se a un rival directe a la classificació. L’inici del partit va marcar el posterior desenvolupament, ja que l’ampli resultat en el primer set (25-8) s’explica per un equip, el Balàfia, molt efectiu i concentrat, i un altre que no va entrar en el matx fins més tard. En el segon i el quart hi va haver més igualtat, però igualment se’ls van emportar els lleidatans per la seua superioritat atacant. El Manresa només va guanyar el tercer, el més igualat.

Amb aquest triomf, els lleidatans superen el Manresa a la classificació i ara són cinquens amb onze punts després d’haver disputat ja set partits. El pròxim partit serà a la pista del CV Olot dissabte vinent a les 18.30 hores.