HANDBOL CHAMPIONS

El Barça guanya l'Aalborg

N’Guessan va anotar sis gols davant dels danesos.

N’Guessan va anotar sis gols davant dels danesos.FC BARCELONA

El Barça va estrenar ahir la segona volta de la fase de grups de la Champions amb una sòlida victòria contra l’Aalborg en un autèntic recital ofensiu.

Els blaugranes van sortir molt bé i van endossar al rival un parcial inicial de 5-1. Tot i així, els danesos no van abaixar els braços i després d’uns minuts d’intercanvi de gols van aconseguir tornar a igualar el partit (11-11) al minut 16. Malgrat això, els blaugranes, liderats per Aleix Gómez, Fàbregas i N’Guessan, van ser capaços de tornar a desenganxar-se en el marcador per arribar al descans amb cinc gols d’avantatge (22-17).

Després de la pausa, els de Xavi Pascual no van donar opcions al rival i van anar progressivament augmentant l’avantatge, fins al 44-35 final, en una segona meitat en què els atacs van continuar imposant-se a les defenses.

Amb aquest triomf, el Barça segueix líder del grup A, amb els mateixos punts que el París Saint Germain.