SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: "Hi haurà un profund procés de reflexió"

Serna va dir que la imatge no va ser la que ha de donar l’ICG Lleida || Dominats des de l’inici

Adrián Chapela, superat ahir com la resta dels seus companys, intenta anotar una safata davant de l’oposició d’Alejandro Bortolussi.

Adrián Chapela, superat ahir com la resta dels seus companys, intenta anotar una safata davant de l’oposició d’Alejandro Bortolussi.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’ICG Força Lleida, Jorge Serna, va lamentar la derrota de l’equip i la imatge mostrada ahir a Granada i va manifestar que “ells han dominat des de l’inici, des de la intensitat, la força i l’energia. Nosaltres hem estat capaços de donar una mitja resposta durant la primera meitat, després a la segona no hem jugat. En tots els sentits. Caldrà fer un profund procés de reflexió”. Serna va afegir que l’equip havia estat “molt feble mentalment. Hem estat capaços de tornar al partit després del primer cop. Al tercer quart hem estat ben enrere, però hem tingut massa de pilota pèrdues absurdes. A partir d’allà, hem permès cistelles fàcils. Hem encaixat el cop definitiu i després ha vingut l’al·luvió posterior”.

Sobre la capacitat de reacció, Serna va dir que “cal pensar amb fredor, veure què és el que ens està passant. Està clar que per sobre de les derrotes i les victòries hi ha la imatge de bàsquet que pots donar i estic convençut que podem ser millors. Aquest no és el Força Lleida que volem veure. Ha estat així i cal aixecar el cap, reconduir la situació com més aviat millor”.

En relació amb si l’equip havia abaixat els braços, Serna va manifestar que “em sento un bon competidor, però el problema és que no tenia més temps morts. Si no els hauria seguit demanant fins al final. Calia intentar parar-ho i ja no em quedaven maneres de fer-ho sense temps”.

Finalment, l’entrenador va manifestar que la tècnica havia estat correcta, atès que “he protestat massa. M’he enfadat moltes vegades, però no tinc la sensació que hàgim abaixat els braços en cap moment del partit”, va puntualitzar el tècnic lleidatà.

tracking