SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

L'AEM, sense premi contra l'Alabès

Cau per un detall a Vitòria en un partit igualat || Mereixia puntuar, però va acusar les baixes i la falta de pegada

Andrea Gómez protegeix la pilota davant la pressió de Mery, autora del gol local, ahir a Ibaia.

Andrea Gómez protegeix la pilota davant la pressió de Mery, autora del gol local, ahir a Ibaia.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va caure per la mínima contra l’Alabès (1-0) en un duel molt igualat i en el qual les de Roger Lamesa van merèixer puntuar, encara que els va condemnar la falta de sort de cara a porteria, ja que van comptabilitzar a favor seu un sol xut en tot el partit. Va ser un partit jugat de tu a tu entre dos equips defensivament molt sòlids –l’AEM és el tercer equip menys golejat, només superat per Eibar i Osasuna– i que van aconseguir que els atacs lluïssin més aviat poc. De fet, el bagatge ofensiu de l’Alabès va ser molt similar al de les lleidatanes, amb només dos xuts a porteria. Amb aquesta igualtat, en què el més just hauria estat un empat, el xoc es va acabar decidint per un detall.

Mery, la màxima golejadora de l’equip blanc-i-blau, va aprofitar un desajust defensiu de l’AEM per entrar per la banda esquerra i disparar pràcticament sense oposició des de la frontal. La pilota, després de xocar contra el pal, va entrar a la porteria de Noèlia, que no va poder fer res per evitar el gol (1-0). Va ser l’única rematada de les basques durant el primer temps. La rèplica lleidatana no va obtenir la mateixa sort. Vora la mitja hora, una combinació va deixar Inés amb la pilota de cara, però el seu xut, molt tou, el va atallar Cris. En el segon temps, les de Lamesa van crear perill a base de córners que, per desgràcia, no van trobar rematadora. L’AEM va ser superior en algunes fases, però no va acabar tenint l’encert necessari com per empatar el xoc i es va quedar amb la sensació d’haver pogut treure algun punt si hagués xutat més a porteria. En aquest sentit, va notar les baixes de Pixu, Nàdia i Barreira.

Amb un triomf, l’AEM podia haver-se posat colíder, però la seua bona dinàmica fa que la setmana vinent (diumenge a les 12.00 hores) pugui fer un pas gairebé definitiu per la permanència a casa contra el Racing de Santander.

tracking