FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alcarràs toca fons

Cau golejat a casa amb el Can Vidalet, un rival directe a la zona baixa || Un cop més el va condemnar un gol matiner i, a més, va fallar un penal amb el 0-2

Un jugador de l’Alcarràs intenta tallar una acció visitant, ahir durant el partit.CARLES MIRANDA

L’Alcarràs va encaixar ahir un altre revés i va tocar fons. Aquesta vegada, el Can Vidalet, equip en descens i amb un sol punt d’avantatge respecte als de Josep Maria Espasa, va treure un gran botí (0-3) del Xoperal, amb una golejada davant d’un equip que sembla que hagi perdut tota la fe a aixecar la perillosa dinàmica en la qual està instal·lat l’equip, especialment després de cinc derrotes consecutives i 15 gols encaixats en els últims quatre partits.

Com ve sent habitual, els lleidatans van tornar a veure com el rival se li avançava en els primers minuts pel motiu de sempre: un error defensiu colossal. Amb prou feines havien transcorregut cinc minuts quan Bru disparava des de la frontal sense cap tipus d’oposició –el defensa més pròxim es trobava a set metres– i batia Joel Mur per l’escaire, sense que aquest pogués evitar-ho.

Malgrat el resultat, el domini era altern, però l’Alcarràs no va poder arribar a la porteria del Can Vidalet, un equip ordenat i amb ganes. Sí que ho van fer els barcelonins, que superada la mitja hora de joc van fer el 0-2. Aquesta vegada va ser Marbà que, de nou lliure de marcatge, rematava de cap i a plaer una centrada a l’àrea petita.

Després del descans, el Can Vidalet va cedir la iniciativa als d’Espasa, que van tenir la gran oportunitat de tornar a ficar-se en el partit pràcticament als vint minuts de reprendre’s el joc, de penal. Tanmateix, Joel Jané, encarregat d’executar la pena, no va poder batre Casado, que va endevinar la trajectòria del llançament i va frustrar les esperances de l’Alcarràs de començar a forjar la remuntada.

Va ser un cop massa dur per a l’equip, que va acabar per enfonsar-lo per complet. L’Alcarràs va jugar ahir el que possiblement va ser el pitjor partit de la temporada a casa. Es va mostrar, com ja és habitual, un equip sense claredat d’idees ni caràcter, que tot just va inquietar el que és un rival directe per eludir la part baixa de la taula. De fet, aquesta intervenció en el penal va ser l’única que va haver de fer el porter visitant, que va tenir un encontre més aviat plàcid.

A poc perquè acabés el partit, Aidan va arredonir el triomf visitant amb el definitiu 0-3. Després d’aquest cop, el club podria avaluar en les pròximes hores la continuïtat d’Espasa al capdavant de l’equip.