SEGRE

DEPORTES

Les carreres infantils obren la Rodi Mitja d'avui

Ahir amb la participació d’uns 500 nens i nenes || Les proves de 21 i de 5 km es disputen aquest matí amb un cartell de luxe

Una de les carreres infantils disputades ahir dins del cap de setmana de la Rodi Mitja Marató.

Una de les carreres infantils disputades ahir dins del cap de setmana de la Rodi Mitja Marató.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les carreres infantils, amb la participació d’uns 500 nens i nenes, van servir ahir d’aperitiu de la Rodi Mitja Marató de Lleida, que es disputarà avui amb dos propostes: una carrera popular de 5 km (denominada la 5 K Pedrol-Mairal), i la mateixa Mitja. La carrera de 5 km sortirà a les 9.30 i la Mitja una hora més tard en diversos torns en funció del nivell dels atletes.

Aquest any la Rodi Mitja Marató, que comptarà amb la presència d’uns 1.200 corredors, té una participació de luxe, sobretot a la categoria femenina, on destaca la presència de la ultrafondista aragonesa Alicia Pérez.

A més dels premis habituals, hi haurà especials de 800 euros al rècord en categoria masculina (1:03.56) i femenina (1:18.58), i de 100 euros al millor atleta local en categoria masculina i femenina, entre altres obsequis. La sortida serà a l’avinguda Rovira Roure, davant del gimnàs Ekke. D’altra banda, la celebració d’aquest esdeveniment esportiu provocarà talls i afectacions de trànsit als carrers de la ciutat. La Guàrdia Urbana va informar que a partir de les 9.00 es tancarà el sector interior de Ciutat Jardí i es desviarà l’entrada a la ciutat pel pont de Pardinyes des del polígon del Segre. Els únics ponts sobre el riu que seran accessibles seran el de la Universitat i el Nou.

tracking