HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Salven un punt

El Vila-sana va igualar dos gols de desavantatge als últims deu minuts || Les del Pla d’Urgell cauen al cinquè lloc

Tres jugadores del Vila-sana en un instant del partit.

El Vila-sana va cedir ahir un empat a la seua pista amb el Cerdanyola (2-2), un rival directe de la part alta de la plaça, i cau a la cinquena posició de l’OK Lliga femenina. Les del Pla d’Urgell no van tenir el dia de cara a porteria i tan sols dos gols en els últims deu minuts van poder evitar la derrota de les de Jordi Capdevila, que continuen sense blindar la pista, on fins a la data només han aconseguit una victòria.

El partit va tenir dos parts molt diferenciades. A la primera, el Vila-sana va sortir descentrat i el rival no ho va desaprofitar. Tan sols havien passat set minuts quan la visitant Maria Figuerola va avançar el Cerdanyola i poc després, al minut 12, Daiana Silva va augmentar l’avantatge amb el segon gol de l’equip. Després del pas pels vestidors, tanmateix, el duel va canviar de color. El Vila-sana va sortir disposat a capgirar el marcador. Malgrat tot, l’encert de cara porteria continuava sense arribar. Les lleidatanes fins i tot van fallar tres llançaments de falta directa que van poder haver-los atansat a l’electrònic.

El gol finalment va arribar a falta de sis minuts per a la conclusió del partit. Cata Flores va obrir la llauna amb l’1-2 i Victòria Porta va aconseguir el gol de la igualada tan sols un minut més tard (2-2).

Amb quatre minuts encara per disputar-se, el Vila-sana es va llançar a buscar el gol del desempat. Maria Porta va tenir la victòria a la seua mà a falta de dos minuts per a la finalització del partit, però també va errar en el quart llançament de falta directa del seu equip. Les locals van continuar intentant-ho, però finalment van acabar firmant taules.