SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Tercer or per a Paula Juste en l'Estatal absolut

En els 200 estils superant una millor marca nacional de 16 anys que tenia Mireia Belmonte || És la seua tercera mínima per a l’Europeu

Paula Juste, amb les tres medalles, al costat de Juárez i Lomero.

Paula Juste, amb les tres medalles, al costat de Juárez i Lomero.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nadadora lleidatana Paula Juste (CN Lleida) continua brillant amb una actuació espectacular als Campionats d’Espanya absoluts d’Hivern en piscina curta, que es disputen a Gijón, i ahir va sumar el tercer or. Ho va aconseguir a la prova dels 200 estils amb un temps de 2:10.49 que és mínima per a l’Europeu de Glasgow que es disputarà del 4 al 8 de desembre. Però ja havia aconseguit la mínima per a l’Europeu a les sèries al ser la més ràpida amb 2:12.40, millor marca nacional de 16 anys (l’anterior, de 2:13.09 la tenia Mireia Belmonte quan la va aconseguir el 2006).

Després de Juste es van classificar África Zamorano (CN Sant Andreu) amb 2:11.49 i Evelyne Álvarez (CN Metropole) amb 2:14.48. El tercer or de Paula Juste s’afegeix als aconseguits entre dijous i divendres als 400 lliure i 400 estils. A més, en tots amb mínima europea inclosa. D’altra banda, Juste va renunciar a nadar la final dels 200 lliure per reservar-se, malgrat tenir el segon millor temps a les sèries.

Dos nadadors més del CN Lleida, Tomás Lomero i Marc Juárez, van nadar els 50 papallona competint aquest últim a la final B.

Per la seua part, Emma Carrasco (CE Inef Lleida), de només 13 anys, es va classificar per a les finals B de 100 braça i 200 estils amb temps de 1:11.79 i 2:18.63 i va quedar dotzena i onzena, respectivament.

Paula Juste, amb les tres medalles, al costat de Juárez i Lomero.

Paula Juste, amb les tres medalles, al costat de Juárez i Lomero.SEGRE

tracking