SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Bronze per a Paula Juste

En 200 papallona, amb la qual cosa acaba l’Estatal absolut amb 4 medalles, 3 d’or || Ferran Julià, sisè en 400 lliure i Cristina García, setena en 200 esquena

Paula Juste mostra les quatre medalles aconseguides en aquest Estatal. A la dreta, Emma Carrasco.

Paula Juste mostra les quatre medalles aconseguides en aquest Estatal. A la dreta, Emma Carrasco.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Paula Juste (CN Lleida), de 16 anys, ha estat una de les grans triomfadores del Campionat d’Espanya absolut en piscina curta que va acabar ahir a Gijón, després d’aconseguir quatre medalles, tres de les quals d’or en els 200 i 400 estils i en els 400 lliure. Aquests tres títols d’Espanya van anar acompanyats d’un bitllet per a l’Europeu de Glasgow, que es disputarà del 4 al 8 de desembre.

Ahir va aconseguir el quart metall a l’obtenir el bronze en la prova dels 200 metres papallona, en la qual va fer un temps de 2:11.30 batent, a més, la seua millor marca personal que havia aconseguit a les sèries matinals amb un crono de 2:12.20. La vencedora de la prova va ser la balear Aina Hierro (CN Palma) amb un temps de 2:10.54, seguida de la catalana Júlia Pujadas (CN Sant Andreu), que va parar el crono en 2:10.72.

La nadadora del CN Lleida, amb els 3 títols en 200 i 400 estils i 400 lliure, va obtenir les mínimes europees

Pel que fa a la participació de la resta de lleidatans en la jornada d’ahir, Ferran Julià (CE Mediterrani) va ser sisè en els 400 lliures amb un temps de 3:48.13. Per la seua part, Cristina García Kirichenko (CN Terrassa) va finalitzar en setena posició en els 200 esquena amb un temps de 2:12.95. En aquesta mateixa prova, la joveníssima Emma Carrasco Cadens (CE Inef Lleida), de tan sols 13 anys, va aconseguir classificar-se per a la final B i va acabar cinquena (tretzena en total comptant les participants de la Final A) amb un temps de 2:14.56.

Val a destacar que Emma va millorar a la final B la marca aconseguida en les sèries del matí en què va parar el crono en 2:16.17.

La seua companya de club, Maria Herreros, va nadar la prova dels 50 metres lliures i va acabar al lloc 38 amb 26.97.

Paula Juste mostra les quatre medalles aconseguides en aquest Estatal. A la dreta, Emma Carrasco.

Paula Juste mostra les quatre medalles aconseguides en aquest Estatal. A la dreta, Emma Carrasco.SEGRE

tracking