BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça no acusa la baixa de Mirotic

Pesic va reservar diversos jugadors de cara a la doble jornada europea || Partit sentenciat abans de l’últim quart

El lleidatà Pierre Oriola anota davant d’Arteaga, ex del Força Lleida.

El lleidatà Pierre Oriola anota davant d’Arteaga, ex del Força Lleida.ACB MEDIA

El físic del Barça es va imposar ahir a l’Estudiantes al Palau (94-72), on els visitants sempre van navegar a contracorrent. Els blaugranes van aprofitar el duel per donar descans als jugadors més utilitzats i va sumar la setena victòria a la Lliga, amb un rival en el qual els referents ofensius van tenir una actuació discreta. Jornada de rotacions al Barça. Conscient de la doble jornada d’Eurolliga, Pesic va donar ahir descans a Mirotic i també va dosificar Higgins i Hanga.

El Barça controlava el rebot, tant ofensiu com defensiu, i podia córrer al contraatac. Així va ser com va arribar a gaudir d’una renda de 14 punts (30-16), que el base Phill Pressey va reduir a onze (30-19) amb un triple. El triple del nord-americà va impulsar l’equip al segon acte. Va notar l’atac blaugrana la marxa més en defensa que van imposar els de Dzikic, que van firmar un 2-8 (32-27). Del 34-29 es va passar al 44-32, un 10-3 amb el quals els locals recuperaven les bones sensacions just abans del descans.

El club blaugrana va informar que el jugador hispanomontenegrí pateix un procés víric

L’equip blaugrana va afrontar el segon temps amb la intenció de sentenciar el duel per la via ràpida, i ho va aconseguir. Amb un Tomic clau en la circulació de la pilota, els de Pesic es van situar amb un còmode avantatge de 18 punts (53-35). Davies, aixecat per Hanga des del perímetre, es va erigir per propulsar l’equip fins als 23 punts d’avantatge (65-42). Malgrat els triples de Scrubb i Pressey, els locals van afrontar els últims deu minuts amb el partit resolt (70-50). L’últim quart va ser un tràmit. Amb una marxa menys, Scrubb va aparèixer per evitar que la victòria blaugrana fos més voluminosa. Una derrota previsible del conjunt col·legial, que continua a la zona baixa.