SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Lleida, contra l'Espanyol d'Europa League

Molo considera que és “un premi a l’afició” || Els jugadors, satisfets amb el sorteig

Molo conversa amb el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.

Molo conversa amb el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espanyol, classificat matemàticament per a la següent ronda de l’Europa League a falta de dos jornades per concloure la fase de grups, serà el rival del Lleida Esportiu a la primera ronda de la Copa del Rei, després del sorteig que es va celebrar ahir a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i al qual va assistir el president del club lleidatà Albert Esteve. El partit es disputarà entre el 17 i el 19 de desembre, en horari que ha de fixar l’RFEF, encara que el Lleida, segons fonts del club, desitjaria no jugar el 18, data en la qual es disputa (20.00 hores) el clàssic ajornat de Lliga Barça-Reial Madrid. Manuel Jesús Casas Molo, tècnic del Lleida, que es va assabentar del resultat del sorteig durant l’encontre a Llagostera i, potser influït per la derrota, va assegurar que “ara mateix no penso valorar el sorteig de Copa perquè encara estic digerint el partit de Lliga; en una altra roda de premsa ja en faré la valoració”. Tanmateix, després de la insistència de SEGRE, va afegir que “sens dubte és un partit important de cara a l’afició i els jugadors. Un petit premi al tractar-se d’un equip de Primera i en competició europea”.

Els jugadors també es van mostrar satisfets. Eder va parlar d’“una festa per a la nostra fidel afició en la qual pot passar de tot”. Adri León es va referir a “un partit que tots voldrem jugar”. Per a Luso és “un premi per a tothom” i Cano veu “un rival de primera línia”.

L’Andorra de Piqué s’enfrontarà al Leganés, cuer de Primera

Bergantiños-Sevilla, Andorra-Leganés, Becerril-Reial Societat o Intercity-Athletic Club són algunes de les eliminatòries de primera ronda de la Copa del Rei que va oferir el sorteig. Els 111 equips que van entrar al bombo –16 dels 20 de Primera divisió, els 22 de Segona divisió, 38 de Segona B, 21 conjunts de Tercera, els quatre semifinalistes de la Copa RFEF i els 10 clubs de categories regionals que procedeixen de la ronda prèvia– van quedar aparellats en enfrontaments que s’hauran de disputar a partit únic els dies 17, 18 i 19 de desembre.

tracking