El Mollerussa tuteja el líder

492734_1.jpgÁREA 11

El Mollerussa no va aconseguir puntuar en la visita al camp del líder, el Muntanyesa (2-1), en un partit en el qual els del Pla d’Urgell es van avançar en el marcador i van tenir més possessió de pilota que el rival. L’equip local va capgirar el partit abans del descans amb dos accions a pilota aturada que convertia Álex Alba i que permeten als locals mantenir-se invictes al seu feu una jornada més.

Van sortir bé els de Josep Maria Turull davant d’un Muntanyesa invicte en les onze jornades que s’han disputat fins al moment. I és que el Mollerussa no estava disposat a deixar-se intimidar pel líder i des del xiulet inicial va intentar aconseguir el control de la pilota i buscar buit en la defensa local a base de moure bé la pilota. A poc a poc va anar aconseguint el seu objectiu, generant problemes a la línia defensiva barcelonina fins que al minut 15, en un contraatac ben portat per la banda dreta, els del Pla d’Urgell es van avançar en l’electrònic en una jugada un pèl afortunada. Va ser en una rematada de Roger Canadell que el defensa local Joshua Ortiz, intentant rebutjar la pilota, la va acabar introduint a la seua pròpia porteria.

Els locals van intentar reaccionar tot i que no tenien la pilota, de manera que van optar pel joc directe com la solució als seus problemes. I la van trobar en dos jugades a pilota aturada. La primera, al minut 30, en una sacada de falta lateral que el central Alba enviava al fons de les malles i restablia així la igualada. Tot just quatre minuts més tard, en un córner, Alba tornava a convertir-se en protagonista al rematar lluny de l’abast de Joan Marc Balagué, per capgirar el lluminós (2-1). Malgrat el cop rebut, el Mollerussa no va abaixar els braços i des d’aleshores fins al descans es va bolcar en la recerca del gol de l’empat. Hauria pogut marcar fins en dos ocasions, però Pedrós va enviar la bimba fora després d’una bona jugada combinativa de tot l’equip i Ormo tampoc va aconseguir batre el porter local al minut 43, amb la qual cosa es va arribar al descans amb 2-1.

A la segona part, l’equip de Turull va seguir intentant arribar a la porteria contrària basant el joc en la combinació, però el Muntanyesa no va fer gaire concessions. Els locals, amb el marcador a favor, van defensar amb molt ordre i van tirar d’ofici per adormir el partit. Els lleidatans, per la seua part, no van abaixar mai els braços, però no van aconseguir inquietar el marc local en cap moment. Tampoc el Muntanyesa no va tenir gaire ocasions en aquesta segona part, tret d’alguna jugada a pilota aturada que va rebutjar bé la defensa visitant, i es va arribar al final amb el 2-1 per al Muntanyesa.