SEGRE

LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Griezmann demana a l'afició del Barça que confiï en ell

Diu que el Barça “no és el lloc més fàcil per jugar”, però promet treball

Griezmann, en foto d’arxiu, demana paciència a l’afició.

Griezmann, en foto d’arxiu, demana paciència a l’afició.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter del FC Barcelona, Antoine Griezmann, aprofitant que aquesta setmana juga amb França partits de classificació per a l’Eurocopa 2020, va fer balanç dels primers mesos com a jugador blaugrana en una entrevista amb la televisió francesa Telefoot i va voler enviar un missatge de tranquil·litat cap al barcelonisme. “Estic orgullós de la decisió i d’on sóc i serà el treball el que ho marcarà tot. Confieu en mi i tot sortirà sol”, va afirmar el davanter francès, que no es penedeix en absolut d’haver canviat l’Atlètic pel Barça.

Griezmann demana una mica de paciència perquè argumenta que són molts canvis els que ha hagut de viure en el transvasament del Wanda Metropolitano al Camp Nou.

“Vull ser un jugador important, classificar-nos a la Champions i ser a dalt a la Lliga”

“El Barcelona no és el lloc més fàcil. És una plantilla nova, un club diferent, una nova tàctica, un nou posicionament i rol per a mi. Però és el que hi ha i toca treballar”, va explicar el davanter gal.

Malgrat les veus crítiques que s’han generat al seu voltant per la manca d’adaptació al Barça, Griezmann va voler deixar clar quines són les seues metes de cara als pròxims mesos: “El meu objectiu ara és ser un jugador important al club, tenir més minuts, marcar més gols, fer passades decisives, classificar-nos a la Champions i ser a dalt a la Lliga. Estar a punt per a la selecció al març i també per a l’Eurocopa”, va desglossar com a raonaments tant a nivell de club com de selecció.

Finalment, l’atacant francès es va definir com “un futbolista que pensa en l’equip. Puc anotar molts gols, però aquest no és el meu objectiu principal. La meua meta és ajudar l’equip en tot el que pugui”, va afegir.

Abidal: “Valverde dirà si aquest és el seu últim any” El director esportiu del Barcelona, Éric Abidal, va dir que la continuïtat de l’entrenador de l’equip blaugrana, Ernesto Valverde, dependrà del tècnic. En una entrevista que va publicar ahir el diari Sport, Éric Abibal subratlla que “Ernesto Valverde dirà si aquesta serà la seua última temporada al Barça”, amb el qual va firmar una renovació de contracte fins al 30 de juny del 2020 amb opció a una temporada més, amb clàusula de sortida per les dos parts. A més, va admetre que el president Josep Maria Bartomeu “està parlant amb els agents de Messi per tancar la seua renovació”.

tracking