Igualtat absoluta entre l'Oliana i el Bellpuig

Un jugador de l’Oliana intenta arribar a la pilota davant la pressió d’alguns jugadors del Bellpuig.

Repartiment de punts entre l’Oliana i el Bellpuig en un partit intens en el qual el resultat va ser just. A la primera meitat els locals s’avançaven just abans del descans gràcies a Reig (1-0, 44’). A la segona, després de diverses ocasions de perill i un pal a cada costat de la gespa, el Bellpuig va igualar el partit a falta de 20 minuts per al final (1-1, 70).

Després de l’empat, els dos equips van provar d’avançar-se però cap no ho va aconseguir, ja fos pels porters o per la falta de punteria. Després de l’empat, l’Oliana cau a la cinquena posició amb 20 punts, mentre que el Bellpuig es manté tercer amb 21.