ELS DETALLS

Incontestable líder

El Borges exhibeix la qualitat de la seua plantilla i derrota amb autoritat un fluix Lleida B || Els de Manel Cazorla sumen la desena victòria en onze partits i continuen destacats al capdavant

Una acció en una de les àrees del partit que van disputar el Borges i el Lleida B.MAGDALENA ALTISENT

El Borges segueix el camí ferm al capdavant de la classificació. Els de les Garrigues van sumar el desè triomf en onze jornades de competició i van superar amb molta autoritat un Lleida B imprecís i sense punch (3-1).

El Borges va manar en el partit des de l’inici i va tornar a oferir un joc de qualitat, basat en la combinació i el bon tracte a la pilota, i amb jugades de molts quirats futbolístics que van fer gaudir el públic que es va congregar al Municipal. El Lleida B, per la seua part, amb un equip eminentment jove, va córrer molt però no li va faltar ordre tàctic i perillositat a la punta d’atac.

A la mitja hora de joc, una rematada de Roi es va estavellar al pal de la porteria de Puiggròs en un avís del que passaria poc després. Així, al minut 39, en una brillant jugada de combinació del Borges, Joel va entregar a Ramonet des de l’esquerra i aquest va tornar d’esperó al mateix Joel, que va enviar a Montoy perquè batés per sota Puiggrós amb un tret que es va colar al costat del pal i va obrir el marcador per als locals (1-0). Amb el mínim avantatge del Borges es va arribar al descans.

A la represa, el guió del partit va seguir sent el mateix i els de Manel Cazorla continuaven governant el matx. El Lleida B intentava llançar algun contraatac però sense la claredat necessària per crear perill als voltants de l’àrea de Xammar. Al minut 15 de la segona part, una bona jugada de Simó per la banda dreta va acabar amb una passada a l’àrea que Joel va afusellar des de fora de l’àrea petita a la xarxa per posar el 2-0 a l’electrònic. El domini local era incontestable.

Els visitants continuaven mostrant-se poc precisos a la sortida de la pilota i, així les coses, s’havien de conformar amb contenir l’atac del Borges per evitar una golejada. Al minut 73 Patrick va rubricar amb el 3-0 una altra bona jugada de combinació del Borges. Amb l’encontre decidit i ja molt a prop del final del partit, una passada errònia de Valero la va aprofitar el visitant Sidibe per maquillar una mica el marcador i col·locar el 3-1 final.

Els de les Garrigues segueixen la marxa ferma per la categoria i continuen líders destacats de la classificació amb un total de 30 punts sobre 33 de possibles, mantenint un avantatge de sis sobre el Solsona. La setmana que ve el Borges visitarà el Castellserà i el Solsona viatjarà a Guissona.