SEGRE

FÓRMULA U GP DE BRASIL

Primer podi per a Sainz

El madrileny va remuntar fins a la quarta plaça però va acabar tercer per la sanció a Hamilton || Verstappen va guanyar un GP del Brasil marcat pels ‘safety car’

Max Verstappen, sobre el seu cotxe al final de la carrera.

Max Verstappen, sobre el seu cotxe al final de la carrera.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El madrileny Carlos Sainz va aconseguir ahir el seu primer podi a la Fórmula 1 després de firmar una espectacular remuntada al Gran Premi del Brasil, al circuit d’Interlagos, en el qual es va imposar l’holandès Max Verstappen (Red Bull).

El de McLaren sortia des de l’última posició i va remuntar fins a la quarta, però va pujar al tercer esglaó del podi després que el ja campió Lewis Hamilton (Mercedes) fos sancionat amb cinc segons a causa d’un xoc amb Alexander Albon (Red Bull).

La disputa ahir semblava que seria qüestió dels de sempre, però finalment la carrera va acabar embogint amb dos cotxes de seguretat, l’últim a cinc voltes del final pel xoc i abandons dels dos.

El primer safety car va arribar a 20 voltes del final després que Valtteri Bottas trenqués el seu mercedes. Abans no havien passat gaires coses, més enllà de l’inici de la remuntada de Sainz i la lluita de Hamilton amb Verstappen per liderar la carrera, encara que el de Red Bull va aconseguir mantenir la posició de privilegi.

L’abandó de Bottas va reagrupar de nou els pilots. Albon es va col·locar tercer mentre que darrere, els dos Ferrari de Sebastian Vettel i Charles Leclerc es van tocar i es van veure obligats a abandonar a dos voltes per al final.

Una nova carrera es va obrir a convidats inesperats. Verstappen, Albon, Gasly, Hamilton, Sainz i Raikkonen es jugaven un Gran Premi a tan sols dos voltes. L’holandès es va mantenir ferm, però Hamilton, a la recerca de més, va topar amb Albon i va deixar el tailandès fora de carrera, quedant segon Gasly i Sainz, després de la sanció a Hamilton, tercer.

tracking