Suspenen el partit del Tàrrega per amenaces a l'àrbitre

L’àrbitre atura el partit al minut 70 perquè, segons l’acta, el va amenaçar el públic i van intentar agredir-lo alguns jugadors locals || El club de l’Urgell desmenteix la versió del col·legiat

alt

El partit entre el Tàrrega i el Vista Alegre va ser suspès per l’àrbitre al minut 70 quan el marcador assenyalava 1-2. El col·legiat va decretar el final anticipat del duel perquè, segons va reflectir a l’acta, l’estaven amenaçant des del públic i el van intentar agredir alguns jugadors locals. Tanmateix, el Tàrrega no veu motius per a la suspensió i diu que només el van esbroncar per la seua actuació. Va expulsar el delegat del Tàrrega per no fer callar la gent i l’entrenador, Edu Berrocal, per protestar una dura entrada d’un jugador visitant a Omar, sense que Cartiel Arasa assenyalés falta.

Tot un cúmul de circumstàncies que el van superar i, presumptament, per això va suspendre el partit, perquè cap altra cosa no podia ser motiu de suspensió. Abans ja havien passat més coses, com un penal assenyalat a l’àrea visitant al minut 15 per unes mans claríssimes, una acció que va ser molt protestada. Això va ser l’inici d’un cúmul de desencerts que, a poc a poc, li van fer perdre els papers fins a la suspensió del xoc.

Pel que fa a l’encontre, el Tàrrega es va avançar amb un gol d’Omar al 22, que va ser neutralitzat pel Vista Alegre deu minuts després d’una pèrdua en atac de l’equip blaugrana. A la represa, el Tàrrega va continuar sense reaccionar, malgrat que Vargas al minut 50 va tenir una gran oportunitat. A continuació, va tornar la polèmica. El col·legiat va assenyalar penal en contra del Tàrrega després del forcejament entre un defensa i un atacant i va suposar l’1-2.

Abans que Cartiel Arasa decretés el final, hi va haver un ball de targetes a la banqueta local, de la qual va expulsar el delegat, l’entrenador i també el porter suplent.

El Tàrrega presentarà recurs contra l’acta arbitral “El partit s’ha hagut de suspendre perquè després de l’alta tensió que hi havia tant a la zona d’aficionats com a dins del terreny de joc, no es podia garantir la seguretat i la fluïdesa del duel, a més que aquesta tensió pogués perjudicar les meues decisions, atès que emocionalment no em trobava disposat.” Així justificava l’àrbitre a l’acta la suspensió després de reflectir crits i amenaces que li va proferir el públic com “no sortiràs viu d’aquí” i pancartes en les quals, segons ell, es llegia “FCF Màfia” amb referència a la Federació Catalana de Futbol.

alt

Moment en què l'àrbitre suspèn el partot del Tàrrega

Salinas intenta xutar una pilota a l’àrea del Vista Alegre, ahir durant el partit.XAVIER SANTESMASSES