SEGRE

MOTOCICLISME MOTO GP

Àlex Márquez millora a Xest

El nouvingut a l’equip Repsol Honda rebaixa mig segon el cronòmetre de dimarts en la segona jornada || Els pròxims tests, a Jerez el 25 i 26

Àlex Márquez al davant de Marc, durant la sessió d’ahir al circuit de Xest.

Àlex Márquez al davant de Marc, durant la sessió d’ahir al circuit de Xest.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Márquez, el nou fitxatge de l’equip Repsol Honda i debutant en MotoGP, va completar ahir 79 voltes al Circuit Ricardo Tormo de Xest, en la segona i última jornada del primer test després que hagi acabat el Mundial. Àlex, que va tenir una caiguda durant la sessió de dimarts, va millorar ahir en més de mig segon el cronòmetre del dia anterior. Marc Márquez, per la seua part, vigent campió de la categoria reina, que ja ha guanyat sis vegades, va completar 131 voltes i va firmar el setè millor temps de la jornada, en la qual el més ràpid va ser Maverick Viñales, seguit de Fabio Quartararo i Fabio Morbidelli. Els pròxims tests seran els dies 25 i 26 a Jerez.

El vigent campió de Moto2 va aconseguir el vint-i-dosè millor temps de la sessió, però es va donar per satisfet. “Estic content per com ha anat el test, volta a volta vaig entenent la moto cada vegada més. Avui he completat molts girs i físicament estic una mica cansat, ja que encara piloto una mica rígid, però això millorarà amb més rodatge”, va indicar. “Ens hem entrenat molt amb pneumàtics usats per progressar en el nostre ritme i aprendre millor el comportament de la MotoGP. Òbviament, encara hem de millorar més i treballar en diversos aspectes, però estic satisfet amb el que hem fet tant avui com durant tot el test”, va afegir el petit dels Márquez.

Marc, per la seua part, va comentar que “ha estat un bon test i hem començat a entendre la moto del 2020, o com a mínim la primera versió. Hem provat diverses coses amb el motor i el xassís i com sempre hi ha hagut punts positius i negatius”, va admetre.

Àlex Márquez al davant de Marc, durant la sessió d’ahir al circuit de Xest.

Àlex Márquez al davant de Marc, durant la sessió d’ahir al circuit de Xest.REPSOL MEDIA

tracking