SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Robert Moreno s'acomiada de la Selecció sense retrets

Diu que “tinc la consciència tranquil·la” i que “sóc un home de paraula”

Robert Moreno, en una imatge d’arxiu, durant la seua etapa de seleccionador espanyol.

Robert Moreno, en una imatge d’arxiu, durant la seua etapa de seleccionador espanyol.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Moreno, el ja exseleccionador espanyol, va fer públic ahir un comunicat a l’arribar a un acord per desvincular-se de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en el qual assegura que és “un home de paraula”. Després d’agrair el “suport rebut” afirma que “davant d’una situació extrema com la que vam viure a Malta em va tocar assumir la direcció de l’equip de tots. L’objectiu de la classificació que se’m va encomanar s’ha aconseguit de forma folgada. Tant de bo no s’hagués donat mai aquesta situació. Ara estaríem igualment classificats”, explica.

Robert Moreno no va replicar res del que va afirmar el president de l’RFEF, Luis Rubiales, ni el director esportiu, José Francisco Molina, al fer-se oficial la seua sortida i el retorn de Luis Enrique Martínez. “Valorar les últimes hores al càrrec o fins i tot els últims dies només serviria per entrar en una espiral de retrets i justificacions per cadascuna de les parts. No ho faré”, afegeix.

“Tinc la consciència tranquil·la... Sempre he mantingut que sóc un home de paraula, que no seria impediment en el cas que Luis Enrique decidís tornar a entrenar. Així ho he fet encara que hagi suposat la meua sortida. Li desitjo el millor perquè les seues alegries seran les nostres”, va afirmar.

Després d’agrair la col·laboració dels jugadors, va afegir que “vull destacar que no hauria estat possible per a mi desenvolupar aquesta tasca sense Luis Enrique, Rafel, Joaquín i Jesús. No perdo un staff, el que deixo enrere són amics”. “He sentit l’afecte de la gent”, continua, “i només puc dir-vos gràcies. Gràcies als centenars de desconeguts que us heu atansat per animar-me i felicitar-me. Us porto per sempre al cor... M’he sentit estimat i respectat”.

Va agrair a la premsa “el tracte que m’heu donat en tot moment. Heu estat molt perspicaços en totes les rodes de premsa. He intentat ser respectuós amb tots i he procurat atendre-us sense distinció i mirant de ser amable i sincer”. Finalment, va demanar disculpes per no haver comparegut en roda de premsa al Wanda Metropolitano després de la victòria a Romania i haver rebut a través de Molina la notícia que no continuaria com a seleccionador.

tracking