HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista cau per la mínima a Reus en un duel molt igualat que no es va resoldre fins a la segona meitat

El Llista cau per la mínima a Reus en un duel molt igualat que no es va resoldre fins a la segona meitat || Vives, ja recuperat, va fallar una falta directa que hauria posat davant els lleidatans

El partit es va desenvolupar sota una gran igualtat, encara que el Reus va ser més efectiu en les jugades clau.DIARI DE TARRAGONA

El Lleida Llista se’n va anar amb les mans buides de l’Olímpic de Reus al perdre per la mínima (2-1) en un duel molt igualat que no es va resoldre fins a la segona meitat. La manca d’efectivitat en les jugades d’estratègia van tornar a condemnar els llistats a la derrota, la quarta, segona consecutiva, que els situa vuitens a la taula, ja superats pel quadre reusenc. La igualtat va ser la tònica dominant dels primers 25 minuts, en els quals cap dels dos conjunts va aconseguir marcar gràcies al bon treball dels dos porters. La primera ocasió va ser per al Llista en un contraatac, però Ballart va evitar el gol. Àlex Rodríguez va donar la rèplica i va estar a punt de marcar el primer gol de la nit, però el pal ho va impedir.

La segona meitat va començar pràcticament igual a la primera, amb dos conjunts bolcats en la recerca d’un primer gol que no arribava. De nou, els primers a disposar de la millor ocasió van ser els llistats, aquesta vegada en una falta directa per l’exclusió del local Marc Julià als vuit minuts de la represa. L’encarregat de llançar-la va ser Oriol Vives, recuperat ja de la commoció que va patir amb el Caldes, però Ballart va aconseguir parar-la.

Els homes d’Albert Folguera tampoc van treure profit de la superioritat numèrica en els dos minuts posteriors, i Marc Julià, al tornar a la pista després de complir la sanció, va fer lluir-se Lluís Tomàs, que estava sent el millor dels lleidatans. I del possible 0-1 es va passar a l’1-0, anotat per Àlex Rodríguez al minut 37. El reusenc, amb un fort tir creuat des de mitja pista del Llista, va acabar amb la resistència del porter de Tremp, que tres minuts més tard encaixaria el segon, aquesta vegada de falta directa llançada per Julià per la targeta blava que va veure Vives. Però el Llista no es va ensorrar i va reaccionar immediatament. Tot just servir de centre, Mauro Giuliani va realitzar una jugada espectacular, amb túnel inclòs, que va acabar en gol (2-1). Això va donar ales al Llista, que va buscar insistentment el gol de l’empat que no arribaria, i per la seua banda el Reus va tenir alguna ocasió per liquidar un duel marcat per una gran igualtat.